Setari Cookie-uri

Artificial sau natural?

Tot mai multe femei isi doresc o piele sanatoasa si bronzata tot timpul anului. O solutie ar fi sa iei avionul si sa-ti petreci lungile luni de iarna pe plajele insorite ale emisferei sudice pentru a intra in primavara cu un bronz seducator. Dar sa trecem la solutii reale Pentru a nu intampina vara nebronzate, puteti apela la autobronzant sau la solar. Daca solarul vi se pare prea periculos (pe buna dreptate!), atunci, cu siguranta, cremele cu efect imediat de bronzare sunt solutia ideala pentru voi.

Pret: 12,99 lei



Autobronzant Lapte de corp pentru bronzare progresiva Gerocossen

Coloreaza pielea treptat, dandu-i un aspect de bronz natural. Imbogatit cu uleiuri de masline si avocado, acest produs de avangarda hidrateaza in acelasi timp pielea si ii da un plus de fermitate.


Autobronzant Fond de ten bronzant pentru picioare L’oreal

Formula revolutionara si un sistem de pulverizare inovativ. Poate fi pulverzat si din pozitie inversa si contine filtru UVB.




Autobronzant Lapte autobronzant pentru fata si corp L’oreal

Aceasta textura revolutionara penetreaza instantaneu pielea, hidratand-o timp de 12 ore. Rezultate: imediat, pielea este improspatata si hidratata. Dupa o ora, un bronz de inalta precizie, uniform, fara urme, luminos si ultra-natural.


Hydrating Sunscreen SPF 30 Pevonia Betonica

Multi-functionala, aceasta emulsie fina ca matasea, non-grasa, protejeaza si reflecta razele daunatoare UVA si UVB ale soarelui.

Pret: 119 lei



Un articol de Roxana Pitic






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.