Setari Cookie-uri

Machiaj rapid

Somnul a devenit un lux in aceste zile si cateodata ne este foarte greu sa ne dam jos din pat cand suna ceasul la 7 dimineata. Pentru inca 15 minute de somn, multe dintre noi sunt tentate sa sara chiar si peste machiajul natural

3. Daca ati aplicat anticearcan/creion corector, este necesar sa aplicati un strat de fond de ten pentru a camufla mai bine defectele tenului.

4. Aplica un blush roz/piersica, iar pe deasupra adauga cu ajutorul pamatufului pudra stralucitoare.

5. Rimelul este indispensabil pentru machiajul unei femei, asadar nu pleca din casa fara ochii conturati. Doua straturi de mascara sunt suficiente pentru o privire seducatoare.

6. La final, aplica un lip-gloss intr-o culoare naturala sau cherry si gata! Poti pleca linistita la serviciu!

In cazul in care folositi produse de calitate, acest machiaj va dura intreaga zi.

jennifer garner Daca de la serviciu, decideti sa ramaneti in oras cu prietenii, improspatati-va machiajul si adaptati-l localului in care veti merge.

Din trusa de make-up pe care o purtati cu voi in geanta nu trebuie sa lipseasca creionul dermatograf, un fard de pleoape mat, intr-o culoare inchisa si rujul rosu.

katherine heigl Nu uitati: cand va machiati, alegeti sa scoateti in evidenta ochii sau buzele! Niciodata ambele!
Daca doriti sa va scoateti in evidenta ochii, aplicati pe pleoapa superioara un strat generos de fard cenusiu, mat. Pentru a completa imaginea, puteti folosi si un creion dermatograf. Un gloss incolor sau roz pal este suficient.

Daca aveti buze frumoase si vreti ca acestea sa se afle in centrul atentiei, apelati cu incredere la un ruj rosu. Conturati-le cu un creion de buze, dupa care aplicati rujul mat.

Un articol de Roxana Pitic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.