Setari Cookie-uri

Tendintele in machiaj

„Dramatism si opulenta, intoarcerea la clasic si stralucirea orgolioasa reprezinta temele-cheie pentru acest sezon”, spune Pat McGrath, Global Cosmetics Creative Design Director la P&G Beauty. Pentru ca sezonul e dominat de haine inchise la culoare, chipul devine tinta interesului, print-un intreg spectru de culoare si elemente ornamentale.

Twilight Decadence
Viziune moderna asupra ochilor fumurii (smoky eyes), ochii clarobscuri (twilight eyes) recupereaza sclipirea decadenta si creeaza una dintre cele mai indraznete declaratii, prin folosirea nuantelor inchise, tomnatice. Sclipiciul magic, aplicat controlat pe pleoape, creeaza efecte neobisnuite. Fardurile de pleoapa si tusurile imbraca ochii in ceea ce pare a fi „o noua viziune a fumuriului”. Luciurile si uleiurile creeaza un look rafinat si un aspect abstract ultra modern, in vreme ce nuantele noptii, marourile ciocolatii, negrul si violetul, infrumuseteaza ochii.
Pentru colectia Louis Vuitton, McGrath a facut din ochi vedetele intregului look, prin trasarea unei codite subtiri si adaugarea unei tuse de sclipici colorat aproape de linia genelor. Sclipiciul negru a fost si el presarat pe pleoape. Muza colectiei Bottega Veneta vine din vechiul Hollywood, iar „smoosh-ul” brevetat de McGrath, constand intr-o umbra de maro uleios pe pleoapa, a completat, printr-un efect de „pleoapa umeda” culoarea rosu-burgund a buzelor. La Oscar de la Renta, ochii au primit luciu cu sclipici maro, iar sprancenele au fost puternic accentuate pentru a crea o nota de „real mister”, dupa spusele lui McGrath.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.