Setari Cookie-uri

13 creme pentru fata

Odata cu scaderea temperaturilor si cu rafalele de vant care te par sa te spulbere, tenul tau are nevoie de putin ajutor pentru a-si pastra sanatatea si prin urmare frumusetea. Fie ca e uscat sau gras, normal sau iritat, sau pur si simplu lipsit de stralucire, exista cu siguranta o crema de fata potrivita pentru a raspunde nevoilor tale. Prin urmare inarmeaza-te cu rabdare si alege cu grija crema potrivita pentru a-ti proteja si hrani tenul.

Frumusetea. Te nasti cu ea. Traiesti cu ea… insa la un moment dat natura isi urmeaza cursul. Si tenul tau nu va mai fi la fel de tanar. Proaspat. Si lipsit de imperfectiuni. Ca sa previi, ia atitudine din timp. Apeleaza cat de repede poti la masca de ochi si fata de perna Cupron de la Bioproducts. Pentru ca dupa numai 4 saptamani de folosire vei scapa de ridurile superficiale. Pielea ta va fi mai elastica si tu te vei odihni mult mai bine.
Cuprul – un necesar pentru tineretea pielii tale. Il gasesti in masca de ochi si fata de perna Cupron de la Bioproducts. Cauta-le in toate farmaciile Dona si City Pharma sau pe www.bioproducts.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.