Setari Cookie-uri

Machiaj de vara

Din pacate pentru mine, ma incadrez in categoria acelor femei pentru care aspectul fizic este foarte important, in sensul ca nu imi imaginez cum ar fi sa ies din casa fara un pic de make-up care sa imi accentueze trasaturile cu care m-a inzestrat Mama Natura sau sa ma imbrac in haine urate, ponosite, sterse si fara personalitate.

Truc: pentru a indeparta mai usor rimelul rezistent la apa, aplicati pe un disc de vata demachiant special pentru astfel de produse si lasati-l pe ochi cel putin 3 minute. Veti observa ca rimelul se va inmuia si in acest fel, va fi mai usor de inlaturat.

In privinta blush-ului, indrazniti si aplicati o culoare mai aprinsa, in ton cu vremea de afara. Nuante de roz aprins, piersica sau bronz vor arata senzational pe piele de culoarea ciocolatei.

Pe perioada verii, mai ales in timpul zilei, uitati de ruj. Intrucat prezinta mai multe sanse de a vi se topi in geanta si de a vi intinde pana la barbie, alegeti un luciu de buze intr-o culoare vibranta cum ar roz aprins, culoarea cireselor, corai sau auriu. Daca sunteti o fire mai conservatoare, incercati luciul incolor, cu efect de marire a buzelor.

Creionul negru de asemenea trebuie pus de o parte pentru ca este foarte sensibil la caldura, si riscati sa aratati ca dupa o noapte in care ati uitat sa va demachiati. Inlocuiti-l cu farduri cremoase, lichide sau compacte. In cazul in care creionul negru va este unul dintre cei mai buni prieteni, schimbati-l cu un fard negru compact sau cu tus, care nu se vor intinde la fel de repede precum creionul dermatograf.

Seara, povestea se schimba si specialistii in make-up va ofera libertatea de a renunta la stilul natural in favoarea unui sofisticat si elaborat.

Ochii pot fi punctul de atractie al serii, in sensul ca ar fi bine sa alegeti culori incendiare, stralucitoare, care sa va scoata din anonimat cum ar fi: roz aprins, mov, verde, galben, auriu sau argintiu.

Buzele de asemenea joaca un rol foarte important. Daca aveti buze senzuale, voluptoase, sexy, scoateti-le in evidenta printr-un gloss stralucitor in nuante indraznete de rosu, fuchsia sau portocaliu. Toate aceste culori arata perfect pe pielea aramie.

Si in acest caz, nu este recomandat sa folositi fondul de ten.

Daca sunteti bronzata, nu apelati la un make-up natural. Alegeti sa scoateti in evidenta ochii sau buzele, pentru a atrage atentia asupra culorii delicioase pe care tocmai ati dobandit-o.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.