Setari Cookie-uri

DA si NU pe plaja

In cazul in care nu stiati, exista un cod nescris al bunelor maniere pentru plaja. Da, da, ati auzit bine! De cate ori nu v-ati oripilat la vederea diferitelor specimene pe plaja si v-ati fi dorit ca cineva sa le interzica accesul pe plaja?

In cazul in care nu stiati, exista un cod nescris al bunelor maniere pentru plaja. Da, da, ati auzit bine! De cate ori nu v-ati oripilat la vederea diferitelor specimene pe plaja si v-ati fi dorit ca cineva sa le interzica accesul pe plaja?

Tanga: NU

Daca aveti un fund perfect, ca cel al Adrianei Lima sau Gisele Bundchen, aveti voie sa purtati minuscule slip numit tanga. In caz contrar, luati-va gandul de la el si indreptati-va atentia spre un costum de baie cu chilot normal. Nimeni nu isi odreste sa vada pe plaja un fund flasc, inestetic, ciuruit de celulita sau bubite de la epilat.

Costum de baie intreg: DA

Costumul de baie dintr-o piesa a facut ravagii in acest sezon, revenindu-i un loc de cinste intre cele mai cool trenduri ale verii 2008. Dezavantajul acestui costum sunt urmele alba cu care va veti alege dupa o zi de plaja.

Tocuri pe plaja: NU

Daca va doriti sa fiti asemanata cu papusa Barbie, puteti purta fara nicio problema tocuri chiar si pe plaja. Insa, daca sunteti adepta unui stil comod, relaxat, specific zilelor de vacanta cea mai indicata alegere o reprezinta papucii flip-flops. Cei mai potriviti sunt cei din plastic moale sau piele impletita.

Machiaj pe plaja: NU

Ai venit la plaja ca sa te bronzezi, nu ca sa prezinti ultimele trenduri in materie de make-up. Uita de toate aceste artificii superficiale si lasa-ti pielea sa respire aerul curat al marii macar in vacanta.

Rimel pe plaja: DA

Desi mai sus v-am recomandat sa nu va machiati pe plaja, aveti voie sa folositi mascara. Dar nu orice fel, ci doar pe cea rezistenta la apa. Doar in acest fel, veti avea garantia ca rimelul nu vi se va intinde pe toata fata cand veti intra in apa. Luciul de buze sau balsamul de buze cu factor de protectie sunt si ele acceptate.

Bijuterii pe plaja: NU

Evitati sa va luati bijuteriile la plaja pentru ca exista riscul de a ramane fara ele sau vi se pot oxide daca intrati cu ele in apa. Cel mai bin ear fi sa le lasati in camera sau in seiful hotelului

Costume de baie stralucitoare, din lurex, cu margele si cu paiete: NU

Nu neaga nimeni ca aceste costume va vor ajuta sa va remarcati pe plaja, dar ar fi mai indicat daca in timpul zilei ati opta pentru unul mai simplu, fara atatea briz-brizuri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.