Setari Cookie-uri

Machiaj dupa forma ochilor

Fiecare femeie e frumoasa in felul ei, insa in acelasi timp, nici o femeie nu e perfecta. Fiecare dintre noi are ceva ce vrea sa imbunatateasca cand vine vorba de propria fata: fie ca e vorba despre marimea buzelor, forma nasului sau forma ochilor. Machiajul se dovedeste de real ajutor cand vine vorba de evidentierea punctelor forte si mascarea defectelor. Aplicat cu maiestrie, acesta poate ajuta o femeie sa fie fermecatoare. Dand ascultare recomandarilor cititoarelor noastre, ti-am pregatit pentru astazi cateva sfaturi pentru a alege machiajul potrivit formei pe care o are ochii tai. Iti vom prezenta mai intai machiajul potrivit formei ochilor pentru ca apoi sa ne ocupam de machiaj in functie de pozitionarea acestora.

Forma de migdala
Caracteristic acestei forme e un colt exterior al ochiului ridicat si un colt interior rotunjit iar posesoarele acestei forme doresc de cele mai multe ori sa adauge intensitate privirii si sa dea impresia unei ploape mai proeminente si sa lateasca ochiul.
Pentru machiaj se recomanda utilizarea e trei nuante din aceeasi culoare: nuanta mai deschisa se aplica pe toata pleoapa, de la gene la sprancene, nuanta medie pe intreaga pleoapa mobila iar cea inchisa pe treimea dinspre exterior a pleoapei (spre coltul exterior). Acesti o ochi necesita rimel atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare. Daca deasupra ochiului se pot folosi culori puternice, sub ochi se recomanda utilizarea culorilor neutre. De asemenea, pentru a face ochii cu aceasta forma sa para mai mari aplica dermatograf doar pe jumatatea exterioara a liniei superioare a genelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.