Setari Cookie-uri

Machiajul office

Tinuta office este una sobra, eleganta, care cere mult profesionalism si deci un machiaj desavarsit. Este de preferat sa fii naturala si sa nu folosesti niciun produs cosmetic care sa iti dea un aspect extravagant.

Daca iti dai cu prea mult rimel pe gene efectul nu este chiar cel mai dorit ci, dimpotriva, genele vor parea incarcate sau cum se mai zice ''panza de paianjen'' .

Si pentru ca a fost cam mare lista lucrurilor “de evitati”, sa trecem la lucrurile permise.

Pentru machiajul ochilor foloseste rimel si dermatograf (de preferinta negru pentru ca acesta confera un aer discret). Foloseste un fard de pleoape in nuante calde, pastel gen: piersica, roz palid. In general culori palide. Daca nu-ti plac sprancenele tale, foloseste un creion de sprancene care sa se asorteze cu nuanta parului. Nu exagera caci folosind prea mult creion pentru sprancene vei parea ca fiind posesoarea a doua perechi de sprancene.

Pentru obraji foloseste un blush (roz palid, portocaliu). Ai grija: in machiajul obrajilor este esential sa nu depasesti linia obrajilor!

Pentru make-up-ul buzelor poti folosi un rosu palid, ori un ruj in nuanta pielii -iti va conferi naturalete. In plus, am vazut-o , aproape toti, pe Angelina Jolie exceland cu un machiaj natural, in majoritatea ocaziilor, piesa de rezistenta fiind rujul, intr-o nuanta calda sau in culoarea pielii. Stie Angelina ce stie…

Daca vrei sa aplici si un luciu peste ruj atunci foloseste unul intr-o nuanta calda sau asemanatoare cu a rujului.

Si ca regula de baza: realizati machiajul la lumina zilei. Astfel vei sti daca ai exagerat cu proportiile.

Un articol de Madalina Stama



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.