Setari Cookie-uri

Coloreaza-te!

Fiecare dintre noi isi regaseste stilul prin alegerea culorii hainelor, a accesoriilor, ori a produselor de make-up. Acum sa ne imaginam cum ar fi sa trecem zi de zi pe langa decoruri alb-negru. Culorile transmit anumite mesaje, pe care noi le stim si binevoim sa le comunicam si celorlalti.

Fiecare dintre noi isi regaseste stilul prin alegerea culorii hainelor, a accesoriilor, ori a produselor de make-up. Acum sa ne imaginam cum ar fi sa trecem zi de zi pe langa decoruri alb-negru. Culorile transmit anumite mesaje, pe care noi le stim si binevoim sa le comunicam si celorlalti.

Asa cum rosul aprins emana pasiune, albul semnifica puritate, negrul masculinitate, galbenul gelozie , verdele vesnicie ori albastru iti induce ideea liniste, pace. Fie ca vrem ori nu, trebuie sa ne cunoastem foarte bine atunci cand vine vorba despre ce mesaje vrem sa transmitem. Simplu! Vrem sa avem un look fresh si sa parem inocente? Folosim un ruj de buze intr-o culoare deschisa, punand in schimb accentul pe privirea ochilor.

ruj Desigur, orice persoana are calitati si defecte si pentru a ne acoperi defectele trebuie sa ni le cunoastem si bineinteles sa avem aceea indemanare a le masca. Natura nu ne-a inzestrat pe toti cu buze a la Angelina Jolie si.... sa fim seriosi: daca am fi fost toti oamenii la fel, unde ar mai fi fost impactul vizual de a ne placea ceea ce vedem?

Unicitatea ne defineste, fie ea si prin marimea buzelor. Chiar daca nu avem buze mari, carnoase nu este o tragedie. Pur si simplu putem ''fura'' ceva din trucurile de make-up. Si asta se face inca de la bun inceput cand ne decidem asupra culorii rujului.

Poate vi se pare banal subiectul, dar alegerea culorii nepotrivite va strica armonia chipului. Este adevarat ca gusturile nu se discuta, dar cu totii avem nevoie de sfaturi atunci cand gresim cate ceva.

Vreti sa pareti femei fatale, la picioarele carora stau toti barbatii? Alegeti evident un ruj intr-o nuanta inchisa, gen rosu aprins. In general asociem rosul inchis cu sexualitatea. Dar oare orice femeie poate sa foloseasca aceasta nuanta? Nu! Unor buze mici si/sau subtiri nuantele inchise creaza un efect negativ, le micsoreaza. De aceea observam in majoritatea reclamelor femei cu buze carnoase de un rosu aprins.

Trecand la culori si mai inchise efectul creste pe masura: mov inchis, maro, ori negru.V-ati gandit cum ar fi sa vedem marea majoritate a femeilor folosind in machiajul buzelor, de zi cu zi, maro inchis?Categoric nu ne-ar placea. Nu trebuie sa ne luam neaparat dupa tendinte. Nu tuturor le sta bine cu un machiaj smokey-eyes asa cum nu fiecarei femei ii sta bine cu buze de un... mov aprins. Prin alegerea nuantei potrivite va armonizati chipul si cu siguranta veti atrage mai multe priviri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.