Setari Cookie-uri

Invata sa previi imbatranirea cu cremele potrivite!

Imbatranirea reprezinta unul dintre cele mai studiate procese fiziologie, fiind obiectul de cercetare in universitati de prestigiu din intreaga lume. Pana la acest moment specialistii nu au elucidat complet mecanismul prin care organismul uman imbatraneste, insa un fapt este clar: imbatranirea incepe la nivelul celor mai fine structure din organism. Pe de-o parte, intra in discutie o posibila varsta incriptata in structura genetica (intuita de foarte mult timp – “cat iti este dat sa traiesti”), si pe de alta parte se vorbeste despre actiunea factorilor exogeni asupra structurii generice, factori care pot grabi sau dimpotriva, pot incetini procesul de imbatranire sau macar “simptomele” acestuia.

Din acest motiv, noua crema de protectie solara NIVEA DNAge pentru fata se bazeaza pe o combinatie eficienta intre acidul folic si creatina, menita sa protejeze ADN-ul celular impotriva imbatranirii cauzate de radiatiile UV. In plus, i se adauga sistemul de protectie UVA/UVB specific tuturor produselor din gama NIVEA Sun, o combinatie optima intre filtre UVA si UVB care garanteaza o protectie imediata impotriva arsurilor si reduce riscul aparitiei alergiilor provocate de soare.

Zonele cele mai expuse actiunii agresive a razelor solare sunt fata, gatul, decolteul si mainile. De aceea, ele trebuie protejate aplicand zilnic crema, pentru a le mentine aspectul sanatos, stralucitor si plin de tinerete. In acest fel, te poti bucura de razele soarelui impiedicand imbatranirea prematura a pielii.

Pret recomandat: 38,41 RON. (recipient 50 ml)




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.