Setari Cookie-uri

Castiga un set de masti Montagne Jeunesse!

Kudika si Montagne Jeunesse te invita la concurs! Poti castiga unul din cele 6 premii constand in seturi de masti Montagne Jeunesse daca ne dezvalui ritualul tau zilnic de frumusete!

Kudika si Montagne Jeunesse te invita la concurs! Poti castiga unul din cele 5 premii constand in seturi de masti Montagne Jeunesse daca ne dezvalui ritualul tau zilnic de frumusete!

Ce poti castiga?

Unul din cele 5 premii constand fiecare din 5 masti Montagne Jeunesse (Plasturii pentru puncte negre cu extracte de portocale, Benzile anti-riduri Cool Eyes, Benzile anti-cearcane Cool Eyes, Gelul pentru fermitatea bustului cu saruri de la Marea Moarta, Masca anti-celulitica cu alge si saruri minerale). Mastile Montagne Jeunesse, bazate pe ingrediente naturale, te ajuta sa te relaxezi si sa te rasfeti dupa o zi incarcata si obositoare.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a castiga unul din cele cinci premii, trebuie sa ne trimiti un email pe adresa office@kudika.ro pana Joi, 23 octombrie 2008, in care sa ne spui care este ritualul tau de frumusete si cat timp iti rapeste. Cele mai interesante sase emailuri vor fi premiate cu cate un set de masti Montagne Jeunesse. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modul in care pot intra in posesia premiului*.

Despre mastile Montagne Jeunesse

Plasturii pentru puncte negre cu extracte de portocale de la Montagne Jeunesse reprezinta o solutie excelenta pentru eliminarea impuritatilor de pe nas fara a fi nevoie sa recurgeti la tratamente cosmetice costisitoare. In numai 10 minute, citricele deschid porii si curata in profunzime. Fiecare pachet contine 3 plasturi, iar utilizarea optima a acestora este de o data pe saptamana.

Benzile anti-riduri Cool Eyes reduc liniile fine si ridurile din jurul ochilor, lasand pielea fina si neteda. Acest lucru se datoreaza in principal combinatiei unice de colagen vegetal si extract de nuca, foarte hidratanta, ce reda elasticitatea pielii.

Benzile anti-cearcane Cool Eyes contin extracte de lemn dulce, care ajuta la reducerea cearcanelor in timp ce redau supletea pielii.

Ce ii inebuneste pe barbati cel mai tare? Majoritatea raspund: un bust frumos conturat de un decolteu generos. De aceea, Montagne Jeunesse recomanda doamnelor si domnisoarelor Gelul pentru fermitatea bustului cu saruri de la Marea Moarta. Acest gel aduce un plus de fermitate pielii, o tonifiaza si catifeleaza pielea. Astfel, curbele de care suntem atat de mandre vor parea ca sculptate odata cu utilizarea saptamanala a gelului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.