Setari Cookie-uri

Onduleuri... fierbinti!

Pe podiumurile de moda ale sezonului primavara-vara 2009, majoritatea manechinelor au purtat parul aranjat in onduleuri de diverse forme, de la cele cu aspect natural si lejer, pana la bucle sofisticate. Una dintre metodele cele mai rapide si eficiente pentru a obtine un par cu volum si ondulat o reprezinta coafatul cu bigudiuri calde. Spre deosebire de clasicul ondulator, bigudiurile ce se incalzesc in prealabil nu ataca structura firului de par si creeaza un look natural, ravnit de atatea dintre noi.

Inainte de a-ti pune bigudiurile cu incalzire in prealabil, asigura-te ca parul este complet uscat, pentru a nu-l agresa. Apoi, imparte parul in trei sectiuni si prinde fiecare parte cu agrafe, lasand de fiecare data doar o singura parte a parului desfacuta. Infasoara parul pe bigudiurile calde, suvita cu suvita – sectioneaza suvitele in functie de marimea bigudiurilor: daca bigudiurile sunt mari, suvitele pot fi de asemenea mai mari, iar daca bigudiurile sunt mici, suvitele vor fi mai mici si ele.

Timpul de actiune recomandat este de 20 de minute, pentru ca buclele tale sa reziste ore bune; inainte de a-ti da jos bigudiurile, pulverizeaza-ti parul cu fixativ din abundenta, atat la radacina, cat si pe lungimea acestuia. Desfa-ti bigudiurile, unul cate unul, avand grija sa nu tragi prea tare, intrucat iti poti rupe firele de par. Desparte-ti buclele cu degetele, astfel incat sa arate cat mai natural.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.