Setari Cookie-uri

(P) Top 10 adevaruri in medicina estetica

Cele mai solicitate proceduri in cabinetele de estetica medicala si chirurgicala sunt cele de marire a buzelor si cele care ne ajuta sa scapam de riduri.

5. Cele mai moderne si mai usor de tolerat fillere sunt acidul hialuronic si hidroxiapatita de calciu (alcatuita din calciu si fosfor care persista in organism pana la 2 ani). Acesta se datoreaza faptului ca in pielea noastra se gasesc acid hialuronic,calciu, fosfor dar cantitatea lor scade cu varsta si de aceea este necesar sa le introducem din exterior.

6. Produsele care persista in organism mai mult de 2 ani nu sunt recomandate de ultimele cercetari pe plan mondial ale medicilor esteticieni deoarece riscul de alergii sau de respingere este ridicat iar indepartarea lor nu se poate face decat pe cale chirurgicala.

7. Toate procedurile de injectari de substante pentru marire de buze si disparitie de riduri trebuie efectuate doar de catre medici esteticieni special instruiti pentru asa ceva!Nu apelati la alte persoane daca va pasa de sanatatea dumneavoastra!

8. Sa-ti alegi crema cea mai potrivita pentru tine este extrem de dificil, mai ales in aceste timpuri in care nimeni nu mai are timp sa stea si dimineata si seara cate 30 de minute cu crema pe fata.

9. Ultima solutie multiplu medaliata in domeniul ingrijirii faciale este cea patentata de esteticieni elvetieni: Icemask, masca antiaging foarte rece peste care se adauga un flacon cu cocktail de vitamine concentrate.Cu 3 masti pe saptamana aproape ca nu mai trebuie pusa crema pe fata!

10. Aceste masti faciale pot fi insotite de utilizarea de produse din aceeasi gama care au efect antiaging pentru maini, gat, decolteu, fese cat si de reducere a transpiratiei si excesului de sebuum.

Toate acestea si multe alte tratamente unice in Romania sunt acum disponibile la Clinica de infrumusetare Slimart unde medici esteticieni instruiti in tara si strainatate au infiintat un modern departament de estetica, antiaging si infrumusetare!

Un articol de Dr Oana Vlasceanu, medic estetician


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.