Setari Cookie-uri

Revitalizarea parului tern

Pentru cele mai multe femei, parul tinde sa isi piarda stralucirea si sa devina tern, asa ca ai nevoie de cateva trucuri culese de la specialisti pentru a-ti revitaliza parul rapid si eficient. Nu trebuie sa investesti o avere pentru a pune in aplicare aceste sfaturi, ci ai nevoie doar de cateva schimbari in ritualul tau de ingrijire a parului. Sa trecem la treaba!

Pentru a revitaliza parul lipsit de stralucire, aplica saptamanal o masca naturista si hranitoare, ce contine deja faimosul ulei de masline, suc proaspat de portocale si miere. Seara, inainte de culcare, maseaza-ti bine parul pe toata lungimea lui cu aceasta masca (o cana mica ulei de masline, doua linguri suc proaspat de portocale si o lingurita de miere – dubleaza cantitatile daca ai parul lung), acopera cu o casca de dus si dormi asa toata noaptea. Dimineata, spala-ti bine parul si aplica balsam. Vei vedea rapid efectele hidratante si nutritive ale acestei masti, iar, in timp, parul tau va deveni mai stralucitor si mai rezistent.

Parul vopsit necesita si el o ingrijire speciala, prima etapa fiind, bineinteles, alegerea unei vopsele de par care sa protejeze si sa hraneasca firul de par. Iti recomand una dintre nuantele de blond si saten din gama Palette Intensive Color Cream, “Golden Gloss Collection” (pe care o poti gasi in magazine din luna noiembrie, la pretul de 9,39 lei), cu ulei de portocale ce protejeaza parul chiar din timpul colorarii si ii confera acestuia o stralucire sanatoasa sau una dintre culorile intense si de lunga durata din gamele Wellaton (15,9 lei) si Wella Safira (33,3 lei) de la Wella. De asemenea, poti incerca si nuantele de la Garnier 100% Colour (9,99 lei), cu microminerale si vitamine. Cum iti vopsesti cel putin radacinile parului in fiecare luna, este necesar sa mergi la sigur cu o vopsea de incredere, care sa nu fie agresiva pentru firul de par. In plus, foloseste exclusiv sampon si balsam pentru par vopsit, pentru a-ti proteja culoarea si stralucirea parului.

Toate aceste trucuri au efect rapid si confera sanatate si stralucire pe termen lung parului tau, insa trebuie corelate cu inca doua elemente pentru a te bucura de rezultate maxime: o alimentatie sanatoasa, bazata pe lactate, fructe si legume proaspete si vizitele regulate la hairstylist, pentru improspatarea coafurii, intrucat varfurile trebuie taiate macar o data la doua luni. Renunta la acele coafuri complicate ce supun parul unor tensiuni, deoarece pot duce la ruperea firului de par si adopta mai degraba coafuri lejere si naturale. In scurt timp, parul tau va fi revitalizat, capatand stralucirea sanatoasa la care viseaza toate femeile!

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.