Setari Cookie-uri

20 + 1 Cosmetice noi

Va prezentam cele mai interesante 21 de noutati din randul cosmeticelor. Si-au facut loc in paginile Kudika cele mai bune doua mascara din acest sezon, lacurile de unghii de la Peggy Sage si Jessica, farduri de pleoape, fonduri de ten, rujuri din belsug si multe alte surpize care te vor ajuta sa fii frumoasa in orice moment.

Mascara pentru ochi sensibili
Gama de mascara Respectissime are o formula bazata pe lichid lacrimal reconstituit (ingredient patentat al laboratoarelor La Roche-Posay) si este special conceputa pentru ochii sensibili.
Sensibilitatea ochilor poate lua diverse forme: de la intepaturi pana la uscaciune sau alergii cauzate de diverse produse cosmetice. Numarul femeilor cu ochi sensibili s-a dublat in ultimii 15 ani, iar daca sunteti una din aceste femei nu trebuie sa renuntati la placerea machiajului, ci sa folositi produse atent selectionate, potrivite pentru ochii dumneavoastra!
Gama de Mascara RESPECTISSIME ofera 3 produse diferite ce va ajuta sa va puneti in valoare privirea, fara a face compromisuri privind toleranta:
Mascara DENSIFIEUR – Mascara ce confera volum si arcuire genelor
Mascara EXTENSION – Mascara pentru alungirea genelor de la radacina pana la varf
Mascara DEFINITION – Definire si separare intr-un singur gest
Pret recomandat: 69 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.