Kudika
29 Ianuarie 2009

Daca tot avem ministerul turismului, de ce sa nu avem si un minister care sa ne protejeze impotriva prostului gust? As propune o lege prin care produsele cosmetice sa fie distribuite numai in farmacii. Fondul de ten se va vinde numai in recipiente pentru o singura folosinta. Astfel ne vom asigura ca domnisoarele cochete nu vor face abuz de crema maronie si nu se vor expune riscului topirii fetei. As interzice fardurile de proasta calitate. Da, sunt ieftine, dar vom investi mai mult peste ani, pentru a repara distrugerile produse de machiajul prost. As angaja personal specializat pentru a le invata pe pitzi cum se aplica rimelul si as da amenzi daca as mai gasi femei ale caror pleoape aproape se inchid sub greutatea genelor chinuite de mascara.

Daca tot avem ministerul turismului, de ce sa nu avem si un minister care sa ne protejeze impotriva prostului gust?

5 întrebări despre fondul de ten la care mi-am răspuns în timp

As propune o lege prin care produsele cosmetice sa fie distribuite numai in farmacii. Fondul de ten se va vinde numai in recipiente pentru o singura folosinta. Astfel ne vom asigura ca domnisoarele cochete nu vor face abuz de crema maronie si nu se vor expune riscului topirii fetei. As interzice fardurile de proasta calitate. Da, sunt ieftine, dar vom investi mai mult peste ani, pentru a repara distrugerile produse de machiajul prost. As angaja personal specializat pentru a le invata pe pitzi cum se aplica rimelul si as da amenzi daca as mai gasi femei ale caror pleoape aproape se inchid sub greutatea genelor chinuite de mascara.

Rujul se va vinde numai alaturi de un creion de buze intr-o culoare asemanatoare, iar pentru fard de pleoape va trebui mai intai sa consulti un psiholog. Daca acesta considera ca nu poti sa te abtii de la a folosi nuante stridente in cantitati uriase, nu vei mai putea sa te fardezi pana cand nu parcurgi o serie de cursuri de dezvoltare personala.

Unghiile false vor avea dimensiuni predefinite, pentru a evita catastrofele. Nu vei mai avea dreptul sa te dai cu oja timp de 3, 6 sau 12 luni daca esti prinsa in repetate randuri cu manichiura ciobita.

Deodorantele se vor oferi gratuit alaturi de sapun, gel de dus sau perie, iar baile publice vor fi din nou deschise pentru a se oferi lectii de spalare. Domnisoarele cu pretentii de diva care ascund mirosuri dubioase sub cele 10 picaturi de Chanel, vor trebui sa viziteze zilnic, timp de minim o luna, o clinica unde se va nota daca au reusit sau nu sa reduca mirosul de transpiratie.

In maxim un an, vom reusi sa reintegram in societate comunitatea femeilor care abuzeaza de cosmetice si/ sau uita sa faca dus cu zilele.

Postul a fost preluat de pe desprecosmetice.wordpress.com. Andra realizeaza reviewuri ale produselor cosmetice testate de ea sau de prietenele ei. Viziteaza-i si tu blogul ca sa afli ce produse sunt must have si ce produse sunt "mai bine nu!".

Cum aplicam CORECT fondul de ten pentru un look perfect?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: