Setari Cookie-uri

Frumusete fabricata in Romania

Ce parere ai despre o alternativa autohtona la produsele cosmetice scumpe si, uneori, ineficiente? Produsele cosmetice fabricate in Romania sunt foarte ieftine, sunt exportate in toata lumea (chiar si in Japonia), contin ingrediente benefice, precum extracte din plante sau minerale si au efecte de infrumusetare garantate!

Una dintre cremele mele preferate pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor este Crema-gel anticearcan de la Elmiplant, gama Bioten (9 lei, 30 ml). Contine extracte de nalba, flori de tei si miere, iar, in plus, are o textura foarte lejera, ce patrunde rapid in piele si hidrateaza pe toata durata zilei.

Ingrijirea corpului

Probabil ca exista foarte putine femei care n-au auzit de crema anticelulitica autohtona Supliform (7 lei, 75 ml), fabricata de Hofigal. Crema anticelulitica Supliform se aplica de 2 ori/zi, prin masaj energic timp de 10 minute, in cure de 10 zile, iar fetele de pe forum spun ca le ajuta atat in privinta celulitei, cat si in combaterea vergeturilor – vezi aici discutia!

Gelul de dus cu vanilie si ulei esential de lamaie de la Herbagen (7 lei, 330 ml) are un parfum reconfortant si calmeaza pielea, iar, pentru zonele delicate ale corpului, incearca Gelul pentru igiena intima (12 lei, 250 ml) de la Favisan – contine extracte de musetel, galbenele si ulei de lavanda, avand un efect purificator si hidratant.

Am incercat si Deodorantul ecologic (11,40 lei, 100 ml) de la Favisan, intrucat m-a atras faptul ca nu contine aluminiu si este foarte ieftin in comparatie cu alte deodorante ecologice si fara aerosoli. Parfumul este floral si face fata cu brio unei zile obisnuite!

Ingrijirea parului


La Gerovital Plant exista o gama de produse pentru ingrijirea parului, ce contine si un Sampon regenerant cu 5 extracte naturale (10 lei, 125 ml), ce reda vitalitatea parului si previne caderea parului, precum si un Ser pentru varfuri deteriorate (10 lei, 100 ml), cu keratina si provitamina B5, netezind si hranind astfel varfurile deteriorate.

Daca ai parul uscat si/sau deteriorat, poti incerca Balsamul de par cu avocado (8 lei, 300 ml) de la Elmiplant. Acesta reface structura stratului lipidic al firului de par, insa este nevoie sa il lasi sa actioneze timp de 10-15 minute.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.