Setari Cookie-uri

Frumusetea reala in 5 pasi

Frumusetea reala nu are nicio legatura cu deja invechitul standard 90-60-90, culoarea ochilor, a pielii sau cu dressing-ul umplut pana la refuz cu cele mai noi piese vestimentare. Sigur ca orice investitie facuta in produse cosmetice de buna calitate sau intr-o rochie spectaculoasa ne va face sa ne simtim increzatoare in noi insene, insa, dincolo de toate straturile exterioare, adevarata frumusete se dezvolta in interior.

2. Asocierea pozitiva

Imaginea de sine, adica modul in care te percepi pe tine, ca persoana, joaca un rol deosebit de important in manifestarea frumusetii reale. Daca de fiecare data cand te uiti in oglinda vezi doar celulita, cearcane si o multime de alte defecte, inseamna ca ai o imagine de sine negativa si te asociezi pe tine insati cu defectele pe care le ai – sau pe care crezi ca le ai. Invata ca, de fiecare data cand te privesti in oglinda, sa remarci calitatile tale: ochii frumosi, buzele senzuale sau mainile delicate sunt doar cateva dintre punctele forte pe care trebuie sa le asociezi cu imaginea ta!

3. Optimismul

Despre optimism s-au scris si se vor mai scrie sute de pagini, datorita efectului pe care il are asupra frumusetii si asupra sanatatii umane, in general. Privind mereu jumatatea plina a paharului, partea buna a unui eveniment neplacut si iertand fiecare persoana care te-a ranit (stiu ca pare imposibil, dar nu este), vei reusi sa radiezi si sa debordezi de frumusete si prospetime!

4. Naturaletea

Incercand sa pari ceva ce nu esti, vei reusi doar sa transmiti celor din jur o stare de nesiguranta. Majoritatea barbatilor recunosc ca se simt mult mai atrasi de femeile ce se poarta natural si isi manifesta personalitatea, decat de cele care joaca mereu cate un rol. Fiind naturala, ingrijita si in armonie cu tine insati, vei inspira un gen de frumusete ce nu se demodeaza niciodata!

5. Pasiunile

Frumusetea reala, mai precis cea interioara si de lunga durata, se dezvolta in concordanta cu stilul tau de viata si cu modul in care iti petreci timpul liber. Decat sa te complaci intr-o rutina a timpului liber, mai bine exploreaza-ti pasiunile si descopera ce iti place sa faci cu adevarat – poate fi vorba despre orice, de la colectionat ilustratii vintage sau suveniruri din calatorii, pana la crearea unui blog personal sau urmarea unor cursuri de actorie, ikebana sau pilates.

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.