(P) Tendinte in lumea parfumurilor

Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Se spune ca in moda totul se reinventeaza, ca nu se mai creeaza nimic cu adevarat nou. In fiecare an lumea modei preia teme din anii trecuti si le actualizeaza, le improspateaza, creeaza combinatii si alaturari originale si neasteptate si traseaza tendinte care amintesc de vremurile de alta data.
Ultimele tendinte in lumea parfumurilor spun acelasi lucru. Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Casa Dior iubeste reinventarea parfumurilor, iar exemplul cel mai ilustrativ pentru acest fapt este Dior Addict, care a inspirat crearea lui Dior Addict 2 si a lui Dior Addict 2 Summer si a lansat o editie limitata ce poarta numele de Dior Addict Shine.

Dior Addict Shine pastreaza linia parfumurilor Addict si are note floral-fructate, fiind o aparitie indragita in special de femeile tinere, sofisticate si rafinate.

Dior Addict Shine imbina notele seducatoare ale dulcei zmeuri, ale intensei si surprinzatoarei dulci-matasoase gardenii si aromele balsamice ale cedrului.

Dior Addict Shine
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Toillete Spray – pret 282.55 RON


Kudika
11 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri