Setari Cookie-uri

(P) Tendinte in lumea parfumurilor

Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Ultimele tendinte in lumea parfumurilor spun acelasi lucru. Celebrii creatori de parfumuri de la prestigioase case de moda au creat arome si parfumuri, adaugand note noi, surprinzatoare si stralucitoare la parfumurile deja consacrate.

Casa Dior iubeste reinventarea parfumurilor, iar exemplul cel mai ilustrativ pentru acest fapt este Dior Addict, care a inspirat crearea lui Dior Addict 2 si a lui Dior Addict 2 Summer si a lansat o editie limitata ce poarta numele de Dior Addict Shine.

Dior Addict Shine pastreaza linia parfumurilor Addict si are note floral-fructate, fiind o aparitie indragita in special de femeile tinere, sofisticate si rafinate.

Dior Addict Shine imbina notele seducatoare ale dulcei zmeuri, ale intensei si surprinzatoarei dulci-matasoase gardenii si aromele balsamice ale cedrului.

Dior Addict Shine
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Toillete Spray – pret 282.55 RON


Tot in tendinte este si bine-cunoscutul parfum al casei Bvlgari si anume delicatul Voile de Jasmine, reinventat si lansat la sfarsitul anului ce debaia s-a incheiat si a fost denumit Jasmin Noir.

Este varianta nocturna a lui Voile de Jasmin, ce aduce celebra aroma de iasomie intr-o varianta mai puternica si mai impunatoare, dar in acelasi timp mult mai clasica, sobra si plina de stil.
Este o relansare pretioasa pentru femeile elegante care stiu sa aprecize caracterul puternic si impunator al unei arome. Designul sticlei este definit de culoarea neagra pusa in valoare de accentele de auriu, care subliniaza parca si mai mult ideea de mister, clasicism si lux.
Jasmin Noir este parfumul dedicat femeii care stie sa fie senzuala, feminina si misterioasa fara a fi ostentativa. O dovada de eleganta si bun gust, Bvlgari a dat nastere unei bijuterii aromate pe care nu o poate purta oricine…

Bvlgari Jasmin Noir
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 348.70 RON

Calvin Klein urmeaza si el trendul si reinventeaza binecunoscutul Obsession. Adauga note noi care il transforma intr-un parfum senzual, pasionant, vibrant. Astfel ia nastere Secret Obsession, un parfum care imbina aromele fructelor interzise cu florile exotice si esentele lemnoase, ce il fac provocator, incredibil de sexy, ce creeaza dependenta.
Pentru a promova imaginea noului parfum Calvin Klein a ales-o pe senzuala actrita Eva Mendes a carei imagine se mula perfect cu ceea ce doreste Secret Obsession sa transmita.
CNA-ul din Statele Unite a interzis insa clipul publicitar, intrucat a considerat ca imaginile sunt mult prea erotice pentru a putea fi difuzate catre publicul larg si deci au aparut destul de multe controverse pe marginea ultimei aparitii de la Calvin Klein.
Secret Obsession contine note de pruna, iasomie, floare de portocal, vanilie si lemn de santal si este parfumul despre care Calvin Klein spunea ca exploreaza cele mai ascunse secrete si limite dintre iubire si nebunie, vorbeste despre pasiunea ascunsa in fiecare din noi.
Calvin Klein Secret Obsession
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 261.76 RON


Pentru Donna Karan reinventarea a parfumului DKNY Be Delicous, a insemnat mai intai lansarea lui DKNY Be Delicious Red, iar apoi a prezentat publicului o aparitie magnifica, plina de stralucire si culoare sub numele de DKNY Be Delicous Night.
Parfumul contine note bogate floral- fructate combinate intr-o maniera vibranta si senzuala, ce traduc maganetismul seducator al noptii, intr-o aroma pur si simplu irezistibla.
Este un parfum special creat pentru femeia moderna, urbana, feminina, senzuala, puternica care traieste intr-un oras care nu doarme niciodata.
Parfumul ce iti aduce cu sine deliciul, mistrul si promisiunea noptii, contine note fermecatoare de pomelo, ghimbir, martini de afine inghtate, frezii violet, orhidee, petale de iasomie, iris violet, ambra, smirna, mirt, patchouli si vetiver .
DKNY Be Delicious Night
ParfuMANIA- 100 ml Eau de Parfum Spray – pret 223.97 RON

Una dintre cele mai presigioase case, a reinventat un parfum lansat in 1961 si anume Hermes cu al sau binecunoscut Caleche, patruzeci si sase de ani mai tarziu lanseaza Kelly Caleche.

Ultima creatie Hermes pastreaza totusi traditia parfumurilor sale, chiar daca este in tendinte si reinventeaza un parfum clasic, nu paraseste registrul fin si nobil al parfumurilor casei Hermes.
Este un parfum delicat si feminin, cu note suave florale, ce imbina magistral arome verzi, arome nobile de crin, arome regale de trandafir si narcisa, cu note de sfioasa mimosa, patrunzatoare tuberoze, veseli irisi si incheind cu note cuminti lemnoase, invelite intr-un delicat acord de piele.
Kelly Caleche este parfumul care vorbeste despre feminitate in valentele ei cele mai sensibile si delicate.

Hermes – Kelly Caleche
ParfuMANIA – 100 ml Eau de Toillete Spray – pret 282.55 RON

In luna februarie ParfuMANIA celebreaza iubirea si a decretat luna VALENTINE’S!

Viziteaza
ParfuMANIA si vezi promotia speciala de la VICTORIA’S SECRET. In plus poti castiga in week-end-ul de Valentine’s pachetul „RELAXARE IN NATURA”, la HOTEL CLERMONT****.

Un articol sponsorizat de www.parfumania.ro. Singurul magazin cu preturi de DUTY FREE care garanteaza livrarea in aceeasi zi* a produselor comandate (* pentru comenzile din Bucuresti plasate pana in orele 15:00). In plus beneficiati de un call-center specializat in asistenta pentru cumparaturile dumneavoastra.


Kudika
11 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.