Setari Cookie-uri

Frumusete cu buget redus

In aceasta perioada de recesiune, trebuie sa invatam sa economisim cat mai mult si, in acelasi timp, sa ramanem ingrijite si frumoase. Cum poti urma un program complet de ingrijire a tenului, corpului si parului cu un buget redus? Te invatam noi!

Ingrijirea parului este o etapa esentiala pentru fiecare femeie in programul saptamanal de frumusete. Varfurile parului au nevoie de ingrijire deosebita, pentru a evita deshidratarea si, prin urmare, aspectul neingrijit, asa ca este recomandat sa acorzi si ingrijirii parului suficienta atentie. Aplica in fiecare saptamana, pe parul uscat (evita radacinile), cateva lingurite de ulei de masline incalzit usor si lasa-l sa actioneze o ora, apoi spala-ti parul in mod obisnuit. Daca nu ai timp pentru aceasta masca sau nu-ti place senzatia de par “incleiat”, poti cumpara din comert o masca de hidratare, pe care o aplici dupa spalarea parului.

Lunar

Cel mai important ritual de frumusete pe care trebuie sa-l faci in fiecare luna daca iti doresti un ten curat si luminos este tratamentul cosmetic. Realizat la salon sau la tine acasa, etapele pe care le presupune orice tratament cosmetic sunt: demachiere, baie de aburi timp de 15 minute, peeling, masca adaptata tipului tau de ten, tonifiere si hidratare. Pentru baia de aburi, alege plante precum musetel, trei-frati-patati (daca ai un ten gras sau acneic) sau lavanda. Un astfel de tratament dureaza aproximativ o ora, iar beneficiile, pe termen scurt si lung, sunt nepretuite.

Poti urma cu usurinta acest program complet de ingrijire si frumusete pentru un buget redus, imbinand, asa cum ti-am aratat mai sus, produsele cosmetice accesibile din comert si retetele naturiste. Trebuie doar sa-ti faci un pic de timp si sa-ti doresti sa fii mereu frumoasa – pentru ca, stii cum se spune: nu exista femei urate, ci doar femei care nu se ingrijesc!

Un articol de Raluca Mateescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.