Setari Cookie-uri

Hairstyle de vedeta

Vedetele de la Hollywood adora sa isi schimbe look-ul foarte des. In ultima vreme, o multime de actrite si de cantarete au decis sa treaca pe la saloanele de coafura si sa ne impresioneze (sau sa ne socheze) cu noile lor hairstyle-uri si nuante de par.

Vedetele de la Hollywood adora sa isi schimbe look-ul foarte des. In ultima vreme, o multime de actrite si de cantarete au decis sa treaca pe la saloanele de coafura si sa ne impresioneze (sau sa ne socheze) cu noile lor hairstyle-uri si nuante de par.

Katie Holmes – Acum 2 ani, Katie renunta la parul ei lung si lucios in favoarea unui bob scurt si, mai apoi, a unei tunsori baietesti. Motivul? Ideologia religiei Scientologice si doleantele sotului Tom Cruise. In martie 2009, Katie insa a surprins multa lume cand a aparut la premiera filmului Valkire cu extensii si cu o coafura de invidiat (care au costat-o nu mai putin de £2,000), insa mai surprinzator a fost faptul ca frumoasa Katie a renuntat la extensii a doua zi, cand a fost fotografiata din nou cu parul scurt… si zburlit. Pentru poze, click aici.

Cassie – Cantareata R&B Cassie a decis sa opteze pentru o schimbare majora de look – atat de majora, incat noua infatisare a cantaretei este de-a dreptul socanta. Ce a facut Cassie? Si-a ras parul, dar doar pe o jumatate din cap. Cum arata frumoasa Cassie cu neconventionala ei coafura? Click aici pentru a afla!

Halle Berry
– Superba Halle Berry arata bine in orice rochie, cu orice machiaj si cu orice coafura sau nuanta de par. Asa sa fie oare? Acum cateva zile, Halle s-a afisat pe covorul rosu cu un par mai scurt si mult mai blond. Cum se potriveste tenul inchis al actritei cu suvitele blonde? Unii spun ca noul stil o imbatraneste, insa altii se declara fani. Pentru poze comparative, click aici!

Jessica Alba - Halle nu e singura actrita cu ten ciocolatiu care a decis sa mizeze pe blond. Desi arata cel mai bine cu parul castaniu (culoarea ei naturala), Jessica Alba a optat si ea pentru cateva suvite blonde, pentru a-si scoate bobul bretonat in evidenta. Cum arata frumoasa mamica cu noua culoare de par? Click aici pentru a afla!

Penelope Cruz – Cum ar arata bruneta Penelope Cruz cu parul scurt si blond platinat? Oare i se potriveste sau ar trebui sa ramana la parul lung cu bucle romantice care a consacrat-o? Coperta revistei DS Magazine ne-o infatiseaza pe… blonda Penelope. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.