Setari Cookie-uri

Hairstyle de vedeta

Vedetele de la Hollywood adora sa isi schimbe look-ul foarte des. In ultima vreme, o multime de actrite si de cantarete au decis sa treaca pe la saloanele de coafura si sa ne impresioneze (sau sa ne socheze) cu noile lor hairstyle-uri si nuante de par.


Christina Milian
este o alta vedeta care, desi arata minunat cu parul saten, a decis sa apeleze la (mult) decolorant si sa afiseze o podoaba capilara care arata… cam artificial, mai ales pe tenul inchis al cantaretei. Culoarea nu a fost singurul element schimbat de vedeta – Christina a decis sa renunte si la buclele lejere in favoarea parului intins cu placa. Pentru poze comparative, click aici.

Pamela Anderson - De ani de zile, Pamela Anderson afiseaza aceeasi coafura pompoasa, voluminoasa, stil “Iepuras Playboy”. Insa acum cateva saptamani, Pamela a surprins placut atunci cand a fost vazuta la o prezentare de moda: actrita a afisat o coafura mult mai “potolita”, un breton lejer si un machiaj mult mai natural decat cel cu care ne-a obisnuit. Pentru poze, click aici.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.