Setari Cookie-uri

Hairstyle de vedeta

Vedetele de la Hollywood adora sa isi schimbe look-ul foarte des. In ultima vreme, o multime de actrite si de cantarete au decis sa treaca pe la saloanele de coafura si sa ne impresioneze (sau sa ne socheze) cu noile lor hairstyle-uri si nuante de par.

Angelina Jolie – Angelina arata cel mai bine atunci cand isi poarta parul liber si cand il vopseste intr-o nuanta ciocolatie… Si pentru ca Angelina stie foarte bine lucrul aceasta, actrita a decis sa poarte mai multe peruci in timpul filmarilor pentru productia Salt si sa nu isi deterioreze podoaba capilara cu transformari majore. Cum arata frumoasa Angelina cu parul blond si cu breton? Dar cu parul grizonat? Pentru poze, click aici si aici.

Lady Gaga
– Interpreta hit-urilor Poker Face si Just Dance cu background de stripteuza este foarte nonconformista atunci cand vine vorba de look-ul ei. Fie ca se afla pe scena sau pe strada, Lady Gaga alege costumatii trasnite, la care asorteaza hairstyle-uri la fel de creative. Inovatia Lady Gaga? O funda in varful capului, realizata din plete blond platinat. Pentru poza, click aici.

Nicole Richie - Stilul Lady Gaga a prins foarte bine si foarte rapid – insa adolescentele nu sunt singurele care o imita pe creativa cantareata – chiar si unele vedete ii “fura” look-ul artistei. Nicole Richie a fost protagonista unei sedinte foto pentru Black Book in care a afisat mai multe elemente caracteristice stilului Lady Gaga: parul blond platinat si perfect intins, bretonul drept si machiajul puternic – pentru poze, click aici.

Drew Barrymore
– In ultimele saptamani, simpatica Drew este fotografiata permanent pe covorul rosu. Si cum in Hollywood e “obligatoriu” sa alegi o noua rochie si un nou hairstyle pentru fiecare aparitie importanta, Drew a experimentat cu o multime de idei de styling. De la cosite impletite la par tapat si voluminos si de la accesorii de par glam la stilul retro-chic, Drew a incercat multe coafuri in ultimul timp. Pentru poze, click aici, aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.