Fetelor, am o veste grozava pentru noi toate: tocmai a aparut in farmacii Cellumetric sau Actiunea Totala Anticelulita de la Vichy, ce urmeaza ciclul metabolic al organismului zi si noapte! De ce e atat de grozav Cellumetric?

In primul rand, Cellumetric de la Vichy a fost creat de o autoritate mondiala in domeniul cercetarii si tratarii celulitei, Dr. Doris Hexsel, dermatolog estetician si membru al Academiei Americane de Dermatologie. Dupa 13 de cercetare dedicati exclusiv studiului celulitei si celor mai eficiente metode de a combate aceasta afectiune tipic feminina, Dr. Doris Hexsel a perfectionat un sistem ce actioneaza in totalitate asupra celulitei si aspectului neplacut de coaja de portocala: Cellumetric.

Inovatia pe care ti-o ofera Cellumetric este data de faptul ca specialistii Vichy, alaturi de Dr. Hexsel, au inteles perfect modul in care celulita urmeaza ciclul metabolic al corpului, timp de 24 de ore. Concluziile lor arata ca aspectul de ‘coaja de portocala’ este cel mai vizibil dimineata.

In schimb, seara corpul se odihneste si eliberarea grasimilor incetineste, deci grasimile sunt depozitate cu mai mare usurinta noaptea decat in timpul zilei.

Respectand intocmai aceste concluzii, laboratoarele Vichy au creat Cellumetric. Acesta iti ofera rezultate vizibile de doua ori mai rapid decat in mod normal, avand o actiune NON-STOP de topire a grasimilor si de netezire a aspectului de coaja de portocala ziua si noaptea. Cellumetric contine 28 de plicuri: 14 pentru aplicare ziua si 14 pentru aplicare seara.

Plicurile anticelulita Cellumetric de zi contin serum lipo fragmentat cu cafeina si mangan, pentru a fragmenta grasimile si a netezi pielea cu aspect de coaja de portocala. Rezultatul? Pielea ta are un aspect elastic si intins pe tot parcursul zilei.

Plicurile anticelulita Cellumetric de noapte contin gel pentru arderea lipidelor, avand ca substante active cafeina si rutinul, ce ard in profunzime lipidele din corp si au rolul de a preveni redepunerea lor. Rezultatul? Volumele in exces sunt reduse iar tu esti protejata contra restocarii lipidelor.

Rezultatele Cellumetric au fost demonstrate stiintific, pe un grup de femei care au aplicat Cellumetric de doua ori pe zi, timp de 14 zile. Masuratorile pe coapse, solduri si genunchi au aratat ca dupa numai 7 zile, pielea este mult mai ferma (cu 40% mai ferma decat in mod normal) si foarte catifelata (cu 33% mai catifelata).

La sfarsitul tratamentului complet de 14 zile, s-a constatat :

- minus 20% aspect de coaja de portocala: pielea devine neteda, iar “valurile” de grasime sunt topite

- minus 1 cm in zona superioara si de mijloc a coapselor, precum si la nivelul genunchilor

In concluzie, Cellumetric de la Vichy este alegerea ideala si pentru tine: aspectul de coaja de portocala este netezit, centimetrii in plus dispar, iar pielea devine intinsa si cu adevarat catifelata. Fara efort, in doar 14 zile. Iti trebuie doar cele 28 de plicuri Cellumetric de zi si de noapte si 3 minute zilnic pentru a spune adio celulitei si aspectului de coaja de portocala! Il gasesti numai in farmacii, la pretul de 117 RON.

Si acum pentru orice produs din gama sa de Remodelare Corporala, Vichy iti ofera CADOU un ser LIPOCURE (in valoare de 93 RON) ce ataca tintit celulita impregnata in doar 14 zile!




  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    MASSIF 2024 VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 14-17 MARTIE

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...