Setari Cookie-uri

Totul despre celulita

Inestetica celulita reprezinta o problema ce afecteaza majoritatea femeilor facandu-le sa se fereasca de fuste scurte si sa isi ascunda costumele de baie. Stiti prea bine cum puteti recunoaste pielea afectata de celulita; aceasta are un aspect neplacut de coaja de portocala. Celulita poate afecta atat femei cat si barbati (desi femeile sunt intr-adevar mai predispuse), atat persoane slabe cat si persoane plinute zonele tinta ale acesteia fiind fesele, coapsele si abdomenul.

4. Cum tratam celulita?
Oricate tratamente ai urma nu poti scapa de celulita insa o poti diminua. Procesul de indepartare a celulitei e unul indelungat rezultatele aparand in general dupa tratamente de durata. De asemenea, pentru a obtine rezultatele dorite trebuie, cel mai adesea, sa imbini o dieta corecta cu exercitii fizice dar si cu tratamente locale.
Din dieta ta nu trebuie sa lipseasca legumele si fructele dar si bauturile sanatoase (ceaiuri, sucuri naturale, apa); trebuie insa sa eviti mancarea tip fast-food, snacks-urile, alcoolul, excesul de cafea si bauturile acidulate. Scopul tau este sa reduci toxinele pe acre le ingerezi, sa lupti impotriva retentiei de apa si sa te iti intaresti organismul cu alimente bogate in antioxidanti. Cand vine vorba de exercitii fizice, orice sport e binevenit. La capitolul tratamente locale poti recurge la cele din comert sau la cele naturiste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.