Setari Cookie-uri

13 Exercitii faciale

Cremele, mastile faciale precum si alte astfel de ajutoare ne pot ajuta sa ne ingrijim tenul astfel incat pielea sa fie cat mai curata si hidratata. E recomandat sa le imbinam totusi cu cateva exercitii faciale care sa ne tonifieze muschii fetei. Cu ajutorul acestora poti scapa in timp de ochii umflati, pometii nedefiniti, riduri ba chiar si de o barbie dubla.

Exercitiile faciale sunt miscari simple ce necesita doar putin din timpul tau. Acestea trebuie facute cam de trei ori pe saptamana. In cazul in care problema pe care doresti sa o remediezi e mai grava incearca sa faci aceste execitii zilnic timp de o luna pentru ca mai apoi sa raresti la trei sedinte saptamanale. Relazeaxa-te, alunga lumea din jurul tau si pregateste-te pentru o sesiune de ‘strambaturi’.

Exercitii pentru ochi
1. Stai dreapta cu ochii inchisi. Ridica sprancenele cat mai mult in timp ce pastrezi ochii inchisi. Numara pana la 5 apoi relaxeaza zona. Repeta de 5 ori.
2. Stai dreapta cu ochii deschisi. Ridica sprancenele in timp ce inchizi pleoapele pana ochii sunt aproape inchisi. Deschide apoi ochii cat poti de mult. Repeta de 5 ori.
3. Stai dreapta uitandu-te in fata. Apoi, fara a misca fata, ridica-ti privirea spre tavan si apoi indreapt-o spre podea. Repeta miscarea de 10 ori. Apoi uita-te la stanga si la dreapta (din nou fara a misca fata) tot de 10 ori.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.