(P)Kudika si NIVEA te invita la un dialog despre frumusete

Kudika
9 Septembrie 2009

Citeste sfaturile Doamnei Doctor Rodica NEGREANU, medic specialist dermatolog Centrul Medical Unirea, intra pe forum (link) ziua, data, ora, discuta despre imbatranirea pielii si cum sa iti mentii tenul mereu tanar si poti fi una dintre cele 5 castigatoare a unei consultatii dermatologice la Centrul Medical Unirea si a unui set complet NIVEA Visage Expert Lift.

Citeste sfaturile Doamnei Doctor Rodica NEGREANU, medic specialist dermatolog Centrul Medical Unirea! Intra pe forum Miercuri, 09.09.2009, la ora 13:00 si discuta cu Doamna Doctor Rodica NEGREANU despre imbatranirea pielii si cum sa iti mentii tenul mereu tanar. In plus, poti fi una dintre cele 5 castigatoare a unei consultatii dermatologice la Centrul Medical Unirea si a unui set complet NIVEA Visage Expert Lift.

INTRA ACUM PE FORUM PENTRU A PUNE O INTREBARE!

CUM SA NE SIMTIM BINE IN PIELEA NOASTRA?

Pielea. Totul porneste de aici pentru ca vorbim de un organ viu, un indicator al sanataii corpului nostru. Suntem frumoase si ne simtim bine ”in pielea noastra” daca ea este sanatoasa. Dar, pentru a avea o piele sanatoasa, cu un aspect frumos, trebuie sa stim ca factorii externi accelereaza procesul natural de imbatranire prematura a pielii. Cele mai importante doua cauze sunt: expunerea la soare si fumatul.