Setari Cookie-uri

Secretele din struguri

O data cu venirea toamnei ne putem bucura de efectul benefic al tuturor fructelor care apar prin gradini. Daca iubesti fructele, atunci acesta este momentul sa faci o vizita prin piata si sa vii acasa incarcata cu bunatati.

Daca ai tenul gras poti inlocui argila alba cu cea verde, iar daca nu ai la dispozitie ulei din miez de caise, poti folosi ulei de alune sau ulei de avocado.

3. Masca de improspatare

Zdrobeste cam 6 boabe de struguri, adauga 2 lingurite de iaurt, o jumatate de lingurita de zeama de lamaie, o jumatate de lingurita de ulei de masline si o jumatate de lingurita de miere. Aplica pasta pe fata si maseaza pentru 1 minut. Lasa masca pentru 10 minute dupa care indeparteaz-o cu apa calda.
Bucura-te de efectele benefice ale strugurilor, mai ales toamna cand puterea lor este la nivel maxim datorita dezvoltarii in ritm natural. Orienteaza-te catre strugurii organici pentru a evita efectele negative ale pesticidelor folosite in cresterea artificiala. Astfel efectele tratamentelor vor fi mai puternice iar sanatatea si frumusetea ta vor avea de castigat.


Un articol de Ioana I

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.