Ochii sunt fereastra catre suflet; in acest caz felul in care hotaram sa ii machiem capata importanta pe care perdeaua o are pentru o fereastra. Alegerea culorii, siguranta mainii care o croieste si felul in care perdeaua e aranjata pot schimba complet aspectul ferestrei. In acelasi fel, culorile pe care le folosim si felul in care aplicam un machiaj pot mari sau scadea frumusetea ochilor.

Back to school: machiajul ochilor pentru toamna aceasta

Cum tendintele in materie de machiaje pentru perioada urmatoare nu mai sunt o necunoscuta, pentru astazi ti-am pregatit un mic tutorial care sa explice rand pe rand pasii necesari in obtinerea unor ochi superbi numai buni pentru moda din aceasta toamna.

Insa inainte de a incepe dorim sa iti reamintim ca o piele perfecta nu se demodeaza niciodata, si nici un machiaj nu isi va arata intreaga putere atata vreme cat tenul are probleme vizibile. De aceea e important sa te ocupi de calitatea pielii si sa o faci sa arate cat mai sanatos posibil.

Etapa I- Pregatirea pielii din jurul ochilor

In primul rand trebuie sa aplici putina crema hidratanta pe toata fata, masand cu grija zona ochilor. Utilizarea unei creme hidratante e un pas obligatoriu chiar si pentru tenul gras, cu conditia de a folosi un produs destinat acestei probleme. Daca ti se pare ca pielea ramane uleioasa tamponeaz-o usor cu un servetel.

Daca te-ai trezit cu ochii umflati, inainte de a aplica crema raceste 2 lingurite in congelator si aplica-le pe pleoape folosind intre acestea si piele un servetel.

Pentru cearcane foloseste putin corector intr-o nuanta potrivita pielii tale. Pune cateva puncte de corector sub ochi si tamponeaza-le cu degetele pana se uniformizeaza.

Evita sa folosesti corector pe pleoapa superioara (sub fard) pentru a ascunde imperfectiunile sau pentru a face fardul sa adere. Corectorul se va fluidiza datorita caldurii organismului si tot machiajul tau va fi distrus. Aplica pe pleoape o baza de machiaj din comert pentru a corecta imperfectiunile si pentru a oferi rezistenta machiajului. Baza de machiaj previne adunarea fardului intr-o anumita zona.

Nu uita sa iti curbezi genele cu ajutorul unui clestisor special pentru a-ti mari ochii. E bine de retine ca acest instrument nu se foloseste niciodata dupa aplicarea rimelului deoarece risti sa ramai fara gene.

Machiaj pentru OCHI CAPRUI: 10 idei superbe in imagini
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: