Ochii sunt fereastra catre suflet; in acest caz felul in care hotaram sa ii machiem capata importanta pe care perdeaua o are pentru o fereastra. Alegerea culorii, siguranta mainii care o croieste si felul in care perdeaua e aranjata pot schimba complet aspectul ferestrei. In acelasi fel, culorile pe care le folosim si felul in care aplicam un machiaj pot mari sau scadea frumusetea ochilor.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Cum tendintele in materie de machiaje pentru perioada urmatoare nu mai sunt o necunoscuta, pentru astazi ti-am pregatit un mic tutorial care sa explice rand pe rand pasii necesari in obtinerea unor ochi superbi numai buni pentru moda din aceasta toamna.

Insa inainte de a incepe dorim sa iti reamintim ca o piele perfecta nu se demodeaza niciodata, si nici un machiaj nu isi va arata intreaga putere atata vreme cat tenul are probleme vizibile. De aceea e important sa te ocupi de calitatea pielii si sa o faci sa arate cat mai sanatos posibil.

Etapa I- Pregatirea pielii din jurul ochilor

In primul rand trebuie sa aplici putina crema hidratanta pe toata fata, masand cu grija zona ochilor. Utilizarea unei creme hidratante e un pas obligatoriu chiar si pentru tenul gras, cu conditia de a folosi un produs destinat acestei probleme. Daca ti se pare ca pielea ramane uleioasa tamponeaz-o usor cu un servetel.

Daca te-ai trezit cu ochii umflati, inainte de a aplica crema raceste 2 lingurite in congelator si aplica-le pe pleoape folosind intre acestea si piele un servetel.

Pentru cearcane foloseste putin corector intr-o nuanta potrivita pielii tale. Pune cateva puncte de corector sub ochi si tamponeaza-le cu degetele pana se uniformizeaza.

Evita sa folosesti corector pe pleoapa superioara (sub fard) pentru a ascunde imperfectiunile sau pentru a face fardul sa adere. Corectorul se va fluidiza datorita caldurii organismului si tot machiajul tau va fi distrus. Aplica pe pleoape o baza de machiaj din comert pentru a corecta imperfectiunile si pentru a oferi rezistenta machiajului. Baza de machiaj previne adunarea fardului intr-o anumita zona.

Nu uita sa iti curbezi genele cu ajutorul unui clestisor special pentru a-ti mari ochii. E bine de retine ca acest instrument nu se foloseste niciodata dupa aplicarea rimelului deoarece risti sa ramai fara gene.

Machiaj pentru OCHI CAPRUI: 10 idei superbe in imagini
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: