Citeste sfaturile Doamnei Doctor Rodica NEGREANU, medic specialist dermatolog Centrul Medical Unirea! Intra pe forum astazi, 14.09.2009, la ora 11:00 si discuta cu Doamna Doctor Rodica NEGREANU despre imbatranirea pielii si cum sa iti mentii tenul mereu tanar. In plus, poti fi una dintre cele 5 castigatoare a unei consultatii dermatologice la Centrul Medical Unirea si a unui set complet NIVEA Visage Expert Lift.

INTRA ACUM PE FORUM PENTRU A PUNE O INTREBARE!

CUM SA NE SIMTIM BINE IN PIELEA NOASTRA?

Pielea. Totul porneste de aici pentru ca vorbim de un organ viu, un indicator al sanataii corpului nostru. Suntem frumoase si ne simtim bine ”in pielea noastra” daca ea este sanatoasa. Dar, pentru a avea o piele sanatoasa, cu un aspect frumos, trebuie sa stim ca factorii externi accelereaza procesul natural de imbatranire prematura a pielii. Cele mai importante doua cauze sunt: expunerea la soare si fumatul.

Fotoimbatranirea depinde de culoarea pielii si de expunerea indelungata sau intensa la soare. In timp, pielea isi pierde capacitatea de a se repara si defectele se acumuleaza. Expunerea repetata la raze ultraviolete distruge fibrele de colagen si elastina si afecteaza formarea de fibre noi. Pielea isi pierde astfel fermitatea, elasticitatea si apar ridurile. Fumatul produce in organism modificari biochimice care accelereaza imbatranirea, proportional cu numarul de tigari pe zi si cu numarul de ani de fumat.

DAR CE ESTE PIELEA?

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, un adevarat “bodyguard” in fata microbilor din mediul extern. Ea este formata din doua straturi: epiderm (stratul superficial) si derm (stratul profund). In stratul bazal al epidermului se produc celule care apoi se matureaza si ajung sa fie eliminate la nivelul stratului cornos. Dermul este constituit din colagen care ii confera rezistenta, elastina care ii confera elasticitate si acid hialuronic care reprezinta un adevarat rezervor de apa la nivelul pielii. Dermul are rol de sustinere si hranire a epidermului.

Imbatranirea cutanata intrinseca, cauzata de gene, este un proces continuu care incepe dupa 20 de ani. Dupa aceasta varsta, productia de colagen se reduce treptat iar ritmul de formare a celulelor noi scade. Este momentul in care pielea devine mai subtire, isi reduce productia de sebum si se usuca, isi pierde fermitatea si cedeaza gravitatiei producand acel efect de “lasare”.


EXPERT LIFT – PENTRU FEMEILE CARE VOR SA SE SIMTA BINE IN PIELEA LOR

Pentru femeile care vor sa arate la fel de tinere precum se simt si sa se simta bine « in pielea lor », specialistii NIVEA VISAGE au dezvoltat formula Expert Lift care combina doi ingredienti importanti: acidul hialuronic si bioxilift-ul. Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii, o substanta cu aspect de gel, care umple spatiile dintre fibrele de colagen si elastina din derm. Acidul hialuronic asigura transportul substantelor nutritive si a hormonilor si are rol de lubrefiant al retelei de fibre din derm.

Bioxilift-ul, o inovatie NIVEA VISAGE, este un ingredient 100% natural, obtinut din fructe de anason (Pimpinella Anisum). Anasonul poate constit ui o arma utila in lupta cu problemele de fermitate ale pielii, in special problemele cauzate de acumularea tesuturilor adipoase in anumite zone ale corpului (solduri, coapse, fese). Bioxilift-ul stimuleaza activitatea celulara si imbunatateste capacitatea celulelor de a mentine nivelul optim de colagen.

Gama Expert Lift de la Nivea Visage este disponibila sub forma de: lotiune tonica, crema de zi, crema de noapte si crema pentru conturul ochilor. Pentru mai multe informatii accesati:
www.nivea.ro




  • Kudika

    Răzvan Stoica aduce vioara Stradivarius în colegiile din București,...

  • Kudika

    Astăzi începe KINOdiseea Open Air, în Parcul Obor din București

  • Kudika

    JASON DERULO senzația TikTok-ului cântă în România la Summer în The...

  • Kudika

    Festivalul Summer in the City a adus muzica live, entertainment-ul...

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...