Setari Cookie-uri

(P)Jurnalul unei printese uituce

N-am fost niciodata foarte priceputa intr-ale organizarii. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt dezordonata, doar ca nu reusesc sa-mi planific foarte riguros agenda. Iar expresia a face totul din timp inca imi da mari batai de cap.

Restaurantul, aranjamentele, rochia, cocardele, boldurile, cosuletele, buchetul, fotograful, muzica, ... of... atatea...

Astfel incat, dupa serviciu, in ultimele doua saptamani inainte de nunta, eram ocupata cu cate ceva. Dar mi-am dat seama ca totul era pus la punct, mai putin... EU.

Nu aveam programare la coafor, nici la cosmetica si, sa fim seriosi, toata lumea stie ca pentru o asemenea sesiune de infrumusetare te programezi cu minimum o saptamana inainte.

In tot acest haos, s-a ivit deodata o raza de speranta. Mi-am amintit ca ma vopsisem cu doua luni inainte si ca, surprinzator, in tot acest rastimp, nu-mi aduceam aminte sa fi avut vreo nemultumire legata de
aspectul parului meu. M-am asezat in fata oglinzii si, cu cel mai critic ochi posibil, am inceput sa ma analizez. Suvita cu suvita. Ei bine, desi nearanjat, parul meu inca stralucea. Brillance, noua vopsea de la SCHWARZKOP, isi facuse treaba foarte bine. Iar daca reuseam sa ma programez la coafor macar in ziua cu pricina, ma gandeam sa le cer sa-mi aplice si niste tratamente speciale, pentru ca parul meu sa arate PERFECT! Zis si facut.

Dau telefon la salon si reusesc sa ma strecor cu doua ore inainte de ceremonie pe scaunul unei stiliste. De mani-epi-depi-pedi nu a mai fost loc, dar asta n-a fost nicio problema, pentru ca sunt semi-indemanatica si pot sa ma aranjez si singura.

Ziua Z. Cu stresul la cote maxime si cu parul intentionat vraiste, ma pregatesc sa merg la coafor. Deodata insa, un gand imi inmoaie genunchii: verighetele! Vai! Cum am putut sa uit!?!??! Trebuia sa
ajung la magazin sa le iau. Dar asta insemna ca renunt la coafor.

M-am urcat in primul taxi, am luat verighetele si m-am intors acasa. Mai aveam o ora jumatate. De vopsit nici nu mai incapea vorba...

In timp ce imi samponam parul, imi treceau toate gandurile negre prin minte: parul meu o sa fie lipsit de stralucire, culoarea e fada... of..

Dar am avut o surpriza extrem de placuta: dupa uscare, parul meu arata ca si cum tocmai il vopsisem. Fiindca afara era frumos, lumina se reflecta sublim. Promisiunea de pe cutia Brillance era adevarata:
diamond shine booster. Si nu, n-am fost o mireasa coafata la un salon exclusivist, cu un coc suprarealist sau mai stiu eu ce. Dar stiu sigur ca am aratat ca o printesa cu diamante prinse-n par, numai datorita lui Brillance.

Stralucirea diamantelor, in fiecare fir de par

In general, o data cu trecerea timpului, vopseaua isi pierde din intensitate, culoarea parului devenind astfel tot mai stearsa. Insa toamna aceasta, SCHWARZKOPF inoveaza prin cea mai recenta aparitie:
vopseaua Brillance. Datorita formulei Color Protect, nuantele raman la fel de vibrante, iar parul arata extraordinar, ca si cum tocmai l-ai vopsit.

In plus, un alt avantaj de care te vei bucura din plin dupa ce incerci prima data Brillance, este stralucirea de lunga durata.

Formula Diamond Shine Booster actioneaza direct in firul de par, conferindu-i luminozitate si reflexii de diamant. Astfel, parul isi pastreaza luciul, fiind la fel de stralucitor si la cateva saptamani dupa vopsire.

Nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru parul tau, deoarece el va arata absolut fabulos zi dupa zi, fara a mai fi nevoita sa apelezi la alte produse de stralucire.

Incearca Brillance si bucura-te in fiecare zi de un par superb!




Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.