Setari Cookie-uri

25 noutati pentru tenul tau!

Acestea sunt 25 dintre cele mai importante noutati si inovatii in domeniul cosmeticii si ingrijirii tenului.

Noul Hyaluron-Filler Serum Concentrat de la Eucerin®
O piele mai tanara si mai neteda fara injectii
Eucerin® lanseaza Hyaluron-Filler Serum Concentrat: inovatia tehnologica in ingrijirea anti-rid a pielii. Noul Eucerin® Hyaluron-Filler Serum Concentrat daruieste pielii un aspect mai tanar si mai invigorat, din interior; fara injectii! Acidul Hyaluronic concentrat si Saponina reduc vizibil pana si ridurile adanci si maximizeaza efectul ingrijirii zilnice anti-rid.
Exista vreo femeie moderna care sa nu se uite frecvent in oglinda pentru a-si verifica ridurile si liniile fine inselatoare? Vestea buna este ca aspectul tanar si pielea revigoranta nu trebuie sa mai fie un vis neimplinit! Si asta fara a fi nevoie sa apelezi la chirurgia estietica si la injectii cu Acid Hyaluronic!
Eucerin®, expert in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, a dezvoltat o gama foarte eficienta pentru ingrijirea pielii creata special pentru nevoile femeilor de peste 30 de ani: gama de ingrijire a pielii Hyaluron-Filler, testata clinic cu succes. Acum este completata de un produs inovativ, Eucerin® Hyaluron-Filler Serum Concentrat.
Pret recomandat: 108,29 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.