Setari Cookie-uri

(P)Triple Active Jour: Solutia ta pentru un ten frumos

O piele ferma si sanatoasa contribuie mai mult la frumusetea unei femei decat orice tehnica de machiaj. Problemele tenului survin in timp, in urma multitudii de factori nocivi de care ne lovim la fiecare pas: poluare, stres, conditiile climatice, radiatii ultraviolete, alimentatie si hidratare necorespunzatoare si bineinteles inaintarea in varsta. Frumusetea are nevoie de ajutor iar ingrijirea continua e singura modalitate prin care ne putem ajuta tenul sa faca fata inamicilor.

O piele ferma si sanatoasa contribuie mai mult la frumusetea unei femei decat orice tehnica de machiaj. Problemele tenului survin in timp, in urma multitudii de factori nocivi de care ne lovim la fiecare pas: poluare, stres, conditiile climatice, radiatii ultraviolete, alimentatie si hidratare necorespunzatoare si bineinteles inaintarea in varsta. Frumusetea are nevoie de ajutor iar ingrijirea continua e singura modalitate prin care ne putem ajuta tenul sa faca fata ”inamicilor”.

Secretul unui ten frumos e hidratarea corecta si continua

Hidratarea adecvata a tenului se poate observa cu usurinta: pielea are un nivel mare de elasticitate, ridurile fine dispar iar stratul extern al pielii devine neted. Obtii astfel un ten pe care iti doresti sa il expui cat mai des in loc sa il ascunzi sub straturi de fond de ten si pudra.
Kudika
9 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.