Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance

Brillance, noua gama premium de vopsea de par de la Schwarzkopf & Henkel, sustine mediul inconjurator si te provoaca la miscare! Uita masina in parcare sau garaj, nu mai suna la firma de taximetrie! Alege sa mergi pe jos sau, si mai bine, alege sa mergi pe una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance!!! Spune-ne cum contribui tu la protejarea mediului inconjurator, iar Brillance iti va oferi o frumoasa bicicleta rosie, pe care sa te plimbi cu mandrie prin orasul tau!

PARTICIPA ACUM!

Desfasurata sub forma unei parade de moda pe doua roti, prima de acest gen din Romania, lansarea gamei premium de vopsea de par Brillance a reprezentat prilejul ideal pentru un eveniment neconventional care a imbinat culoarea, moda si frumusetea. 30 manechine imbracate in tinute rosii, semnate de designerul Carmen Secareanu si vopsite cu vopseaua Brillance au defilat pe biciclete in centrul Bucurestiului, pe ruta Piata Charles de Gaulle - Piata Romana - Piata Universitatii, bucurand privirile bucurestenilor aflati in trafic.

Acum, tu ai sansa de a defila pe strazile orasului tau pe o bicicleta trendy, oferita de Brillance! Iar daca vei folosi vopseaua de par Brillance, cu siguranta vei atrage toate privirile! :-)

Brillance
inseamna culori intense si stralucitoare, nepieritoare precum un diamant! Convinge-te singura testand una dintre cele 18 nuante atragatoare!

Concursul se desfasoara in perioada 13 - 27 Noiembrie 2009, iar cei 7 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.