Setari Cookie-uri

(P)Elseve Total Repair: 5 Probleme, 1 Solutie

Barbatii se lauda cu masinile lor, femeile se lauda cu podoaba capilara. Aceasta spune mai multe despre noi decat orice alta posesie. Un par superb e accesoriul ce se potriveste cu orice tinuta, orice machiaj si orice anotimp.

Barbatii se lauda cu masinile lor, femeile se lauda cu podoaba capilara. Aceasta spune mai multe despre noi decat orice alta “posesie”. Un par superb e accesoriul ce se potriveste cu orice tinuta, orice machiaj si orice anotimp.

Variatiile termice si fenomenele meteorologice, ingrijirea si alimentatia neadecvata, ca sa nu mai vorbim de stres ne distrug parul furandu-i stralucirea. Insa problema e una ce depaseste suprafata exterioara a parului structura acestuia fiind afectata in profunzime. Procesul de deteriorare a parului trece prin doua etape: parul este mai intai lipsit de vitalitate si de volum pentru ca, in lipsa unui tratament adecvat, sa devina casant. Nu uita ca si parul tau traieste astfel incat are nevoie de ingrijire continua pentru a fi sanatos si prin urmare frumos.

Niciodata nu e prea devreme pentru a incepe sa ii acorzi parului tau atentia pe care o merita. Parul bolnav e un par tern, casant si lipsit de vigoare ce te poate pune in umbra. In incercarea de a raspunde nevoilor parului tau si de a te ajuta sa stralucesti oricand si oriunde L’Oreal Paris ti-a pregatit gama Elseve Total Repair 5. Cu o traditie de 100 de ani intr-ale frumusetii, L’Oreal isi bazeaza aceasta gama pe o formula ce urmareste sa regenereze firul de par astfel incat acesta sa isi arate adevarata putere.

Gama de ingrijire Elseve Total Repair iti pune la dispozitie patru produse ce iti promit o podoaba capilara de invidiat: sampon, balsam, crema reconstituanta si spray restructurant pentru par. Gama are la baza o formula de noua generatie, pe baza de pro-keratina si ceramide ce repara in profunzime firul de par oferindu-i vitalitate, stralucire dar si rezistenta.

Keratina e o substanta cu un rol esential in mentinerea rezistentei firului de par. La urma urmei, parul este format din proteine precum keratina. Formula utilizata de Total Repair foloseste pro-keratina ce se ataseaza firului de par reparand zonele deteriorate. Astfel structura firului de par este reconstituita, podoaba capilara recapatand stralucirea sa obisnuita.

Gama Total Repair mai foloseste si Ceramida R, o molecula brevetata chiar de Laboratoarele de cercetare L’Oreal. Ceramida R are o structura asemanatoare ceramidelor ce se gasesc in firul de par inlocuindu-le cu succes pe cele deteriorate.

L’Oreal Paris a identificat 5 probleme ale parului si a creat o singura solutie care sa le rezolve oferindu-ti astfel 5 atuuri de invidiat. Solutia unica Elseve se adreseaza parului:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.