Setari Cookie-uri

3 Look-uri pentru Craciun

In prag de sarbatori ne gandim la toate momentele pe care le vom petrece alaturi de cei dragi si la faptul ca ne vom intalni cu o gramada de oameni pe care, prinzi in vartejul rutinei, nu i-am vazut de ceva vreme. Nu putem, in cazul acesta, sa nu ne punem o intrebare elementara, cum sa fac sa arat cat mai bine?

In cazul in care esti mai curajoasa inlocuieste rosul cu o culoare electrica, in varianta mata nu sidefata: rosu-portocaliu, roz inchis, fucsia etc. Daca ai tenul deschis la culoare alege fucsia cu tonalitati albastrui. Daca ai un ten mai inchis la culoare opteaza pentru fucsia cu tonalitati rosiatice. Foloseste un creion de buze pentru contur dar si pentru a umple interiorul conturului. Aplica rujul si foloseste (prin presare) un servetel pentru a indeparta excesul de produs. Aplica putina pudra translucida pe un alt servetel si preseaza-ti buzele cu el. Mai aplica un strat de ruj si evita gloss-ul.

3. Regina de gheata

Nu putea lipsea din aceasta lista look-ul impus pentru aceasta iarna de vestitul brand Dior. Adresat in special petrecaretelor look-ul Dior se axeaza pe culori reci: gri, albastru, violet, mov. Imaginea propusa se vrea a fi si o declaratie de curaj si de incredere in sine, preferandu-se varianta stralucitoare a acestor culori. Ba chiar mai mult decat atat, culorile alese pentru machiaj se asorteaza cu cea a unghiutelor astfel incat pregati-va sa socati.

Iti recomandam sa folosesti aceste culori pentru un machiaj tip smoky eyes sau pentru unul bicolor (dupa instructiunile de la primul look propus). Foloseste pentru buze o nuanta deschisa de ruj (peach, roz pal)- obligatoriu mat- sau gloss.

Spre final nu putem sa nu iti dam si 3 sfaturi (de dragul simetriei) referitor la machiaj in speranta ca vei evita cateva greseli ce ar putea sa iti strice toate eforturile:

1. Nu folosi pentru ochi aceeasi culoare ca cea a hainelor de pe tine. Spre exemplu, daca ai o bluza galbena, ultimul lucru care il vrei e sa folosesti fard galben in acelasi context. Daca porti pe tine o culoare ce atrage toate privirile incearca sa pastrezi machiajul fetei cat mai simplu, daca esti imbracata in culori metalice foloseste farduri si rujuri mate etc.

2. Atentie la ”blestemul” rujului rosu. Acesta arata foarte bine la inceput dar dispare treptat de pe buze astfel incat, daca nu esti atenta, la sfarsitul serii te vei trezi doar cu un contur si cu o tenta rosiatica neplacuta deoarece rujul rosu contine pigmenti puternici. Prin urmare retuseaza constant buzele.

3. Avand in vederea ca de Craciun folosim adesea culorile sidefate, stralucitoare e important sa pastrezi zona T (barbie, nas, frunte) cat se poate de mata, mai ales daca ai tenul gras. Culorile sidefate pot accentua impresia de ten gras iar acest lucru este si mai evident in poze. Prin urmare poarta cu tine o cutiuta de pudra translucida cu care sa indepartezi aceasta problema.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.