Cu ocazia sarbatorilor de iarna, www.albirea-dintilor.com vine cu o oferta speciala pentru cititoarele Kudika! Bucura-te de un zambet alb la toate petrecerile si evenimentele la care vei participa in aceasta perioada magica!

www.albirea-dintilor.com a revenit cu o promotie speciala de sarbatori! Cititoarele Kudika au parte de un cupon de reducere de 10 RON la fiecare produs.

Daca inca nu ai gasit un cadou perfect cu ocazia Craciunului atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, kit-urile de albire a dintilor Crest Whitestrips sunt mai mult decat perfecte!

Pentru a beneficia de cuponul de reducere completeaza formularul de comanda de pe site si scrie codul "KUDIKA" in spatiul destinat cuponului de reducere.

Ce este Crest Whitestrips?

Crest Whitestrips este un produs care se bucura deja de o popularitate foarte mare atat in America, cat si in Europa, cu nenumarate premii castigate in revistele de specialitate, dar si cele pentru femei (Cosmopolitan, MarieClaire, Femeia...), fiind cel mai vandut produs destinat albirii dintilor.

Crest Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceputi sa se conformeze formei dintilor, acestia functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt, pentru a albi vizibil dintii.

Livrare gratuita

Comanda acum orice produs Crest Whitestrips si primesti o Pasta de Dinti Crest Vivid White (49 Lei) CADOU! Aceasta pasta de dinti este ideala pentru igiena orala zilnica si te va ajuta sa pastrezi si sa accentuezi efectele albirii pentru cat mai mult timp.

Pasta de dinti Crest Vivid White are la baza ingredientul activ WhiteBond Protection - care albeste dintii prin polizarea petelor de suprafata si are rol protector impotriva aparitiei noilor pete de suprafata. Rezultatul final, albire puternica pentru un zambet frumos si sanatos.

Si nu uita, livrarea oricarui produs este GRATUITA oriunde in tara in 24 de Ore!

Rezultate SIGURE in 3 Zile sau BANII INAPOI!

Comanda si tu acum produsele Crest Whitestrips, sunt disponibile acum si in Romania doar pe site-ul www.albirea-dintilor.com.
  • Kudika

    Mihai Dedu, de la lupta cu kilogramele la lupta pentru viață:...

  • Kudika

    Denise Rifai, adevărul despre presupusa relație cu Cătălin Cazacu:...

  • Kudika

    Kit de învingătoare: Cum să ieși dintr-o relație abuzivă în 10 pași

  • Kudika

    Cele mai frumoase mărțișoare pe care să le dăruiești femeilor din...

  • Kudika

    Connect-r și Smiley s-au îndrăgostit de aceeași femeie, iar ea,...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...