Setari Cookie-uri

Trenduri in coafuri pentru 2010

Foto: Thierry Orban/ABACAPRESS.COM

Colectiile pregatite de designeri pentru 2010 nu ne arata doar ce se poarta in materie de haine. Acestia ne ofera pe tava un look complet aratandu-ne ce anume se potriveste cel mai bine creatiilor ce defileaza pe catwalk. Ca si in cazul hainelor, coafurile alese de stilisti ar trebui vazute mai degraba ca indicii decat regula de aur, versiuni stilizate a trendurilor din acesta an.

Valentino primavara- vara 2010:



3. Par impletit

Daca in 2009 am vazut pe catwalk topmodele cu codite scolaresti, in 2010 stilistii au preferat parul impletit intr-o singura coada realizata lejer intr-o parte si cu carare in partea opusa. Trebuie mentionat totusi ca aceasta coafura se potriveste mai ales persoanelor cu par lung. Parul impletit a completat tinutele in cadrul colectiei Alexander Wang contribuind la crearea unui look sportiv, lejer si totodata modern ce aminteste de campusurile universitare americane. Pe de alta parte, putem observa aceasta coafura si in colectia Miuccia Prada Miu Miu primavara 2010 unde look-ul impus e mai degraba unul retro.


Alexander Wang primavara 2010:




4. Coafuri retro

Stilul retro a fost preferat pentru a completa creatiile elegante. Coafurile perfect realizate cu un aer glamour ne amintesc de Veronica Lake si de Lauren Bacal. Sursa de inspiratie pentru acestea sunt coafurile anilor '40 si '50. Coafurile retro sunt ideale pentru ocazii formale acestea fiind elegante si foarte sofisticate. Colectia Christian Dior primavara-vara 2010 pune accentul pe coafurile retro inspirate din filmele noire. Aceste coafuri mai apar si in prezentarile Missoni si Luella.

Christian Dior primavara-vara 2010:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.