Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete.

O femeie Taur nu trebuie niciodata sa arate vulgar sau nearanjata. Trebuie sa evite culorile excentrice si prea mult machiaj. Desi frumoase de la natura, aceste femei adora machiajul si reusesc sa accentueze frumos trasaturile cu care au fost inzestrate. Machiajul trebuie facut in culori naturale, cu treceri fine, fara contururi puternice. Optati pentru fard de pleoape in nuante de aramiu, albastru sau verde, gloss de buze, culori in nuante diverse roz pentru ruj.

Coafura care te scoate din anonimat:

Guvernatoarea zodiei Taur este Venus care nu agreaza nimic excentric sau masculin. De aceea, nativele din aceasta zodie trebuie sa evite parul scurt si coafurile rebele, precum si nuantele de par excentrice. Un par mediu, vopsit in nuante naturale de saten deschis pana la castaniu, le pune cu adevarat in valoare. Parul drept sau cu bucle lejere le avantajeaza. Trebuie sa evite cocul si parul legat in coada de cal.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Culorile calde sunt potrivite pentru nativele din zodia Taur, in special nuantele naturale care duc cu gandul la natura: ocru, caramiziu, maro, verde crud, galben pal ca spicul de grau.
Verbul caracteristic: ” a avea”

Nativele din zodia Taur se topesc dupa parfumuri si haine. Ca un semn veritabil de pamant, ele isi doresc sa posede obiectul care le-a atras atentia. Au talent la negociere si in general un noroc fantastic la cumparaturi. Nativele din zodia Taur au mai multe toalete, pentru momente diferite: casual, business, sport, glamour etc.

Planeta guvernatoare: Venus

Calitatea primeaza in ochii acestor native, guvernate de planeta frumusetii. Femeile Taur nu sunt usor de multumit. Ele sunt atente la material, la design si in plus, nu le plac lucrurile de duzina, cauta ceva deosebit. Atente mereu sa imbrace ceva ce le avantajeaza, nativele Taur se imbraca cu multa eleganta. Reusesc sa faca dintr-o tinuta business o tinuta feminina prin accesoriile pe care le aleg cu gust. In general, iubesc culorile calde si luminoase. Le avantajeaza imprimeurile florale.

Zona corpului guvernata de zodia Taur:

Zona corpului guvernata de zodia Taur este gatul. Este o zona foarte erotica a femeii Taur, care lasata la vedere, de sub suvitele de par, incita la ganduri „neortodoxe” pe barbatii atrasi de rafinamentul acestor femei. Din aceasta cauza, femeie din aceasta zodie trebuie sa evite sa isi acopere gatul cu pulovere mari sau bluze tip helanca. Dimpotriva, trebuie sa sublinieze linia gatului cu cercei de forma alungita, coliere sau esarfe de matase in culori vesele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.