Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete.

Piese de rezistenta pentru femeia:

Esarfa de matase, cerceii si colierul, piese vestimentare cu imprimeu floral.

A se evita:

Imprimeurile geometrice, dungile, tinutele alb-negru-gri, costumele standard (unde femeia guvernata de Venus nu isi poate aduce contributia estetica), puloverele cu gat precum si helanca.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Gospodine desavarsite cu talent in arta culinara, femeile Taur trebuie sa aiba mare grija la kilogramele in plus. Sportul potrivit este aerobicul sau dansul, nimic exagerat, ci practicat pentru intretinere. Tratamentele naturiste, bazate pe ceaiuri de slabit, dau rezultate foarte bune la nativele din zodia Taur.

FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de mir, floare de portocal, frezie.

Machiajul potrivit:

Nativele din aceasta zodie sunt foarte atente la calitatea produselor pe care le cumpara. Ele arata grozav si fara machiaj pentru ca investesc timp si energie in a-si ingriji tenul. Machiajul potrivit lor este unul de tip ”office”: cuminte, perfect, curat si luminos. Nuantele reci si deschise le scot in evidenta trasaturile si privirea: albastru ciel, turqoise, verde deschis. Deoarece petrec mult la locul de munca, este indicat sa isi aleaga cu atentie o lotiune tonica si un anticearcan, pentru a le oferi un aspect proaspat.

Coafura care te scoate din anonimat:

Coafura unei native Fecioara trebuie sa fie impecabila. De aceea, ingrijirea parului este de mare importanta. Nativelor din aceasta zodie le stau foarte bine tunsorile moderne, dar cuminti. Nu incercati lucruri excentrice. Un breton tuns perfect (sa nu va ganditi la suvite rebele), parul prins in coada calului la birou precum si un coc simplu pentru o seara festiva este ceea ce le face pe Fecioare sa radieze de frumusete. Farmecul acestor native vine din naturaletea lor. Parul inchis la culoare li se potriveste: optati pentru nuantele de saten, ciocolatiu si castaniu, dar puteti incerca si negru. Evitati roscatul si blondul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.