Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Nuantele de mov, liliachiu si albastru sunt cele care iti dau un farmec aparte.

Verbul caracteristic: ” a analiza”

Nativele din zodia Fecioara analizeaza fiecare detaliu atunci cand merg la cumparaturi. Ele nu se hazardeaza. Greu de multumit si, si mai greu de dus cu vorba, produsele cosmetice precum si piesele vestimentare alese de Fecioare sunt de calitate si adecvate personalitatii lor. Nu veti gasi o nativa din aceasta zodie iesind in evidenta in mod strident. O reprezentanta a sexului frumos din Fecioara va pastra mereu limita decentei. Sunt foarte atente la material, model cat si la accesori, combinatiile realizate de aceste femei fiind fara cusur.

Planeta guvernatoare: Mercur

Pana isi gasesc stilul vestimentar, aceste native trec prin multe dificultati, deoarece inteligenta si pretentiile femeii Fecioara o fac atrasa de tinutele business si culori care le maturizeaza: mov, gri, albastru inchis, insa Mercur este o planeta vesela in acelasi timp si jucausa, la fel cum are si sufletul aceasta femeie si adora motivele florale, nuantele suave de roz si piersica, precum si dantela. Uneori se imbraca prea tineresc, alteori in haine prea sobre, insa nici una din aceste toalete nu le avantajeaza prea mult: prea multa seriozitate va pune barbatii pe fuga, iar o tinuta prea tinereasca ii face pe reprezentantii sexului opus sa subaprecieze inteligenta remarcabila a acestei femei. Sfatul astrologic este sa combinati culorile reci cu cele calde: o piesa vestimentara gri cu o alta de culoare piersica, sa evitati blugii si hainele prea largi, fusta lunga sau prea scurta, optati pentru materiale de calitate si jucati-va cu o combinatie vestimentara care sa inspire si eleganta, dar si senzualitate si veselie.

Zona corpului guvernata de zodia Fecioara:

Zona corpului guvernata de zodia Fecioara este abdomentul. Piercingul este adesea incercat de aceste femei. Pantalonii cu talie joasa va vin extraordinar de erotic.

Piese de rezistenta pentru femeia din zodia Fecioara:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.