Setari Cookie-uri

7 pasi in rutina de frumusete

Cate femei pleaca din casa dimineata fara a se aranja cat de cat, si aici nu vorbesc despre spalat pe dinti si trecut peria prin par? Femeia moderna vrea sa le aiba pe toate, si cariera, si familie, si un aspect de invidiat. Si de ce nu? Dar pentru a arata bine peste zi fiecare dintre noi trebuie sa isi puna la punct o rutina de frumusete usor de respectat si care dureaza cat mai putin. Ti-am pregatit in paginile ce urmeaza o rutina de dimineata de 10 minute. Pentru ca aceasta sa iti iasa ai nevoie de putina indemanare si de cateva produse de baza ce se aplica rapid. In plus, poti renunta la unii pasi in functie de preferinta.

4. Dermatograf (1 min.)

Traseaza conturul ochilor cu ajutorul unui dermatograf tip creion. Desi exista mai multe variante disponibile, acesta se aplica cel mai rapid si poti controla mai usor grosimea liniei. Iti recomandam sa alegi unul maro-ciocolatiu deoarece reprezinta o alternativa mai putin dramatica la dermatograful clasic negru. Avand in vedere ca vorbim despre un machiaj de zi conturul ar trebuie sa fie cat mai discret si, de preferat, doar pe linia genele superioare. Pentru o aderenta mai buna incalzeste dermatograful sufland peste el sau cu ajutorul unui foehn fixat pe aer cald.

5. Fard (2 min.)

Pentru a-ti pune ochii in evidenta iti recomandam sa optezi pentru un machiaj monocolor, cel mult bicolor. Cu cat e mai complicat cu atat iti va lua mai mult timp sa il aplici. In cazul unui machiaj monocolor foloseste un fard crema pe care sa il aplici cu degetele pe pleoapa mobila.

Pentru un machiaj bicolor alege farduri obisnuite in doua culori complementare. Poti aplica unul dintre farduri pe pleoapa mobila si celalalt in coltul interior al ochiului sau poti merge pe un machiaj clasic in care culoarea mai inchisa se aplica pe pliul pleoapei iar cealalta pe pleoapa mobila.

6. Rimel (1 min. 30 sec.)

Aplica un strat de rimel pentru a evidentia genele si pentru a-ti scoate ochii in evident. Directioneaza genele din coltul extern al ochiului spre tample, cele din mijloc spre spracene iar cele din coltul interior spre nas.

7. Lipgloss sau ruj (1 min.)

Dupa cum bine stii lip-glossul se aplica mai rapid decat rujul prin urmare il recomandam pentru un machiaj rapid. Foloseste un lipgloss cu bagheta si nu uita sa il strecori in geanta deoarece vei avea cu siguranta nevoie de retusari peste zi. Pentru ruj foloseste si un creion de buze pentru a-l ajuta sa reziste mai mult si indeparteaza excesul cu un servetel.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.