E iarna si ai peste 35 de ani hmm, pielea din jurul ochilor pare ca-si pierde din vitalitate pe zi ce trece. Degeaba eviti privitul in oglinda la lumina de zi, ochisorii tai incep sa-si arate varsta. E firesc, nu ti se intampla doar tie! Si asta pentru ca, nu mai e nici un secret, pielea din jurul ochilor este cea mai subtire din tot corpul si implicit cea mai sensibila la agresiunea factorilor externi.

35 plus este momentul in care iti dai seama ca nu mai esti multumita de efectul si performanta produselor cosmetice pe care le foloseai, si astfel ajungi sa te intrebi daca iti permiti sau nu luxul unui tratament profesional, intr-o clinica specializata de infrumusetare.

Asadar, cum reusesti la 35 plus sa redai prospetimea si luminozitatea privirii tale? Nu poti merge zilnic la clinica de infrumusetare, pentru ca nu-i asa, vrei sa ai zilnic o privire luminoasa, lipsita de umbra cearcanelor!

Tocmai de aceea ne-am decis sa-ti prezentam o alternativa la clinica de infrumusetare – un produs care este mai mult decat o crema, este un tratament - tratamentul pentru ochi Anew Reversalist de la Avon.
Cum Anew Reversalist este un tratament si nu o crema obisnuita, ne promite luxul beneficiilor si performantelor apropiate de tratamentele profesionale. Si nu e doar o promisiune - Anew Reversalist pentru ochi este primul tratament care are incorporata tehnologia Activinol Eye importiva cearcanelor. Tehnologia fost special creata pentru a stimula procesul de regenerare a pielii si pentru intinerirea vizibila în timp a zonei din jurul ochilor.

Pe scurt, tratamentul pentru ochi Anew Reversalist de la Avon ne convinge cu:

Faza 1: Imediat privirea capata un aspect mai luminos*
Faza 2: Estompeaza cearcanele, ridurile si liniile fine din jurul ochilor, in doar cateva saptamani*.

* Studiu asupra percepţiei consumatorului de 4 saptamani cu 152 de persoane

Afla mai multe despre cum luxul tratamentelor profesionale devine accesibil pe www.35plus.ro




  • Kudika

    Alin Gălățescu: Femeia modernă are extrem de multe de învățat de...

  • Kudika

    Soliști ai Operei Naționale București pe scena ICR Londra

  • Kudika

    ERIC PRYDZ, BEBE REXHA, AVA MAX, FERG, FRENCH MONTANA, WIZTHEMC VIN...

  • Kudika

    Războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă!Actorul a...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Alin Gălățescu după celebrarea geniului Salvador DALI...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...