Venit de la marginea Saharei, din tinuturile fabuloase ale Marocului, uleiul de legenda al arganului, cel mai rar si mai pretios extract din lume a devenit unul dintre cele mai cautate produse destinate frumusetii feminine. Uleiul de Argan este o esenta unica datorita caracteristicilor sale nutritive si cosmetice, dovedindu-si de-a lungul timpului eficacitatea uluitoare pentru intinerirea si hidratarea pielii.

Bottega Verde a integrat efectele benefice ale Uleiului de Argan intr-o gama de produse pentru intreg corpul. Pe langa acest ingredient minune, aroma discreta si efectul emolient al extractului de Iasomie completeaza tratamentul de infrumusetare. Vei beneficia de o sedinta Spa in intimitatea propriei tale case.

Gel de dus

Ideal pentru o baie ce confera pielii prospetime si hidratare pentru intreaga zi. Spuma delicata a acestui gel de dus invaluie corpul cu parfumul sau cald si intens. Uleiul de Argan hraneste pielea in timp ce Extractul de Iasomie o hidrateaza si o parfumeaza in mod delicat. Mai mult decat un gel de dus, un tratament de infrumusetare ce confera o stare de bine.

Unt de corp

Are o textura bogata, lasand pielea moale si hidratata, invaluita intr-un parfum cald si senzual. Uleiul de Argan, un elixir pretios al frumusetii, hraneste, protejeaza, catifeleaza, avand un puternic efect anti-imbatranire. Un moment de adevarata placere dupa baie sau dus, pentru a pastra frumusetea pielii si a o proteja in fata trecerii timpului.

Crema de fata

Ideal pentru orice tip de ten, aceasta crema este unica: nutritiva, cu textura non-grasa, este usor absorbita si are efect imediat. Pielea isi recupereaza aspectul sau luminos si catifelat si se mentine perfect hidratata pentru tot restul zilei.

Zi dupa zi pielea ta isi va recapata vitalitatea, frumusetea si rezistenta in fata actiunii timpului. Mai mult decat o crema de fata, un elixir al tineretii tenului tau.

Produsele sunt disponibile in exclusivitate in farmaciile HelpNet.


  • Kudika

    Claudia Pătrășcanu, dată din nou în judecată de familia Bădălău: Ei...

  • Kudika

    Oana Radu, petrecere de ziua ei fără fostul soț. Cum depășește...

  • Kudika

    Venus Cazimi: Pe 13 August, Planeta Iubirii se află în inima...

  • Kudika

    BAKUCHIOL & melatonina - duo-ul imbatabil în lupta împotriva ridurilor

  • Kudika

    Joe Jonas și Sophie Turner, divorț cu scandal! Actrița l-a acuzat...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...