Setari Cookie-uri

4 produse ascunse de barbati!

Ca sa arate cum arata o femeie isi petrece o parte destul de mare de timp ocupandu-se de ea insasi, timp ce ar putea fi folosit cu usurinta la altceva. Epilat, pensat, tratamente, masti, creme, lotiuni si sa nu uitam de produsele de machiaj, toate sunt parte ale rutinei noastre de ingrijire si ne fac sa aratam ca scoase din cutie.

3. Produse pe baza de placenta sau substante extrase din diferite animale

Daca e sa fim sincere, nici noi nu vrem sa stim intotdeauna ce se gaseste in produsele noastre de ingrijire si infrumusetare, mai ales daca ingredientele au vreo legatura cu vreo forma de viata. Si totusi substantele din placenta, sau diferite substante luate de la animale, precum lichidul produs de melci (are proprietati regenerante fiind folosit cu succes in unele creme pentru riduri, acnee, cicatrici sau vergeturi) pot face minuni. In plus, unele rujuri, farduri, blush-uri etc. contin carmin, un pigment de culoare rosie care se se extrage dintr-un gandac (atat din corpul cat si din ouala sale) numit Dactilopius coccus, care traieste in Mexic si paraziteaza cactusii.

Nu il poti condamna pe barbatul din viata ta daca nu vrea sa stie ca tenul tau luminos, parul tau stralucitor sau buzele tale rosii nu se datoreaza doar mamei naturi ci si catorva creaturi.

4. Produse adresate indepartarii bataturilor

Poate ca tocurile te fac sa arati superb insa au un efect distrugator asupra talpilor tale. Pielea de pe calcaie se ingroasa, apar bataturi, pana si unghiile sunt afectate. Pentru a rezolva aceste probleme suntem nevoite sa apelam la diferite produse care exfoliaza zona respectiva sau, in cazurile in care problema e mai grava, chiar la produse ce rad pielea moarta, uscata (pile pentru calcaie, aparate de ras adresate acestei zone etc.).

Dupa cum probabil ca banuiesti deja, intregul proces intra in seria actiunilor pe care majoritatea barbatilor aleg sa le ignore, sa pretinda ca nu se intampla. Si se mai zice ca femeile sunt sexul slab!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.