Setari Cookie-uri

Coafuri pentru parul cret

Buclele transmit un aer senzual si vor fi la moda intotdeauna. Ofera volum parului si chipul este mereu frumos conturat datorita suvitelor rebele. Parul cret permite realizarea a diferite coafuri, onduleurile reprezentand deja un look natural, care nu mai necesita decat un spray pentru fixare.

Daca ai parul cret lung mai poti incerca alte doua variante interesante. Impleteste parul cat mai de sus si leaga-l de la baza cefei, lasand coada libera. Pentru o coafura cu mai mult volum, du parul intr-o parte si impleteste-l din dreptul urechii sau chiar de la baza gatului. Prinde-l apoi cu un elastic subtire si gata, ai obtinut o coafura romantica in tendinte, fara un efort major.

Indiferent de lungimea parului, daca ai ales impletiturile lasa cateva suvite libere sa-ti incadreze chipul. Aparenta neglijenta iti va oferi un aer special, seducator.

Cocul este o alta optiune chic potrivita pentru parul ondulat. Rapid si eficient este usor de realizat, preferabil la baza cefei. Parul poate fi rasucit si prins apoi cu cateva agrafe pentru stabilitate. Nu-ti face griji pentru suvitele rebele care se desprind; ofera un aspect lejer. Accesoriile florale sunt binevenite, oferind un aspect deosebit coafurii.

Pentru un eveniment special, cocul inseamna mai mult decat un ghem de par strans neglijent la spate. Acesta trebuie transformat cu maiestrie intr-o adevarata opera de arta. Apeleaza la ajutorul unui hair-stylist pentru a obtine o coafura extravaganta.

Asadar, pentru tinutele simple, parul cret iti permite sa experimentezi diferite coafuri. Fie ca esti grabita, mergi la intalnire, la job sau la cumparaturi, cu siguranta vei gasi o modalitate ingenioasa de a te aranja. Ai nevoie doar de putina imaginatie si de cat mai multe accesorii care iti vor adauga un plus de feminitate.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.