Un bronz frumos si uniform este visul oricarei femei. Cu toate ne dorim ca macar pe timpul verii sa afisam o piele fina, bronzata si sanatoasa. De-a lungul timpului au fost inventate mai multe procedee care promit sa ofere rezultate spectaculoase: lotiuni autobronzante, solarul sau bronzarea organica.

3. Iwostin Solecrin Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 20 (pret 36 lei) si Iwostin Solecrin Spray pentru protectie solara rezistent la apa SPF 30 (pret: 41 lei)

4. Kit de plaja de la Eucerin Sun Allergy Protection: contine gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si gelul-crema dupa plaja din aceesi gama gratuit (pret: 67.29 lei)

5. NIVEA SUN Protect & Bronze SPF 20 (pret: 32.46 lei)


Ingrijire dupa expunerea solara

Este indicat sa folosesti o lotiune si dupa expunerea la soare pentru calmare si pentru accentuarea bronzului.

Ingrijirea pielii fetei

Structura pielii fetei este diferita de cea a pielii de pe corp. Aceasta este caracterizata de o densitate mai mare a vaselor de sange, o sensibilitate si delicatete marite. De asemenea, este expusa permanent actiunii radiatiilor UV. De aceea, modificarile provocate de radiatiile UV la nivelul pielii fetei sunt cele mai frecvente si mai periculoase.

Kudi-Recomandari:

1. 2 in 1 crema SPF 20 si baton SPF 30 pentru protectia fetei Pret: 19.99
2. Ser normalizator dupa plaja pentru fata de la Iwostin, Pret: 31.60 lei (50 ml)

II. Bronzul la solar

Chiar daca este o solutie pe care multe persoane o aleg deoarece este practica si usor de realizat, inainte de a merge la solar, informeaza-te in legatura cu riscurile pe care le presupune o astfel de operatiune.

Expunerea la solar este asemanatoare cu expunerea la soare. Sedintele de bronzare trebuie sa fie progresive, de la doua- trei minute in primele sedinte, la 20 de minute in ultimele. Foarte multe persoane isi doresc rezultate vizibile aproape imediat si decid sa forteze inca de la inceput timpul de expunere. Acest lucru nu este indicat deoarece poate fi periculos pentru sanatatea pielii.

Atat bronzul la soare, cat si bronzul la solar produc arsuri ale pielii, iritatii, imbatranirea prematura, cancer de piele (aproximativ 80% din cazuri sunt datorate expunerii la radiatiile ultraviolete).

III. Bronzul la tub

Cu ajutorul lotiunilor autobronzante poti obtine un bronz uniform intr-un timp extrem de scurt (cateva minute). Pe langa faptul ca se gasesc intr-o gama extrem de variata pe piata (crema, spray, lotiune sau gel), acestea nu prezinta niciun risc din punct de vedere medical, se aplica foarte usor si nici nu costa mult.

Inainte de aplicare, foloseste un exfoliant bland pentru a indeparta celulele moarte. Foloseste o manusa fina pentru intinderea autobronzantului (doar nu vrei sa ai mainile portocalii) sau foloseste un autobronzant spray. Realizeaza miscari circulare si rapide pentru un bronz uniform.

Singurele inconveniente ale autobronzantelor este ca bronzul nu dureaza (dupa o saptamana trebuie sa repeti procedeul) sau iti poti pata hainele daca nu astepti ca pielea sa se usuce.

Kudi-Recomandare:

Spray Photoderm Autobronzant de la Bioderma, Pret: 45 lei

IV. Bronzul organic

Bronzarea organica este un procedeu aparut de curand la noi si presupune pulverizarea unei solutii organice, ce coloreaza instantaneu pielea. Aparatul de aplicare este un pistol special datorita caruia bronzul se aplica rapid si uniform. Solutia este pe baza de plante si antioxidanti si nu contine alcool.

Beneficii: Acest procedeu de bronzare nu usuca pielea, nu provoaca arsuri, cancer sau imbatranirea prematura a pielii. Este nevoie de o singura pulverizare, care se realizeaza in cateva minute.
Singurul dezavantaj este dat de faptul ca bronzul nu dureaza mai mult de 8-9 zile, dupa aceasta perioada fiind nevoie de o noua sedinta de bronzare.

Kudi Recomandare: Bronzarea organica la Keiko SlimSpa. Solutia pentru bronzare contine acid hialuronic, aloe vera, vitamine, ginseng si musetel. Nuanta auriu-ciocolatie apare dupa cinci minute si se mentine vreme de minim sapte si maxim noua zile.

  • Kudika

    Trend report: sandale și flats pe care să le iei în vacanță.

  • Maria Crisan

    AMI, Erika Isac, Laura Brumă (Vass) și Iijam cântă alături de Majii...

  • Kudika

    PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

  • Kudika

    3 rețete sănătoase cu pui

  • Kudika

    Ce avantaje oferă saltelele din spumă în ceea ce privește calitatea...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...