Setari Cookie-uri

Totul despre crema epilatoare

Toate femeile isi doresc sa scape de parul nedorit in cel mai rapid si nedureros mod, iar rezultatul sa fie unul pe termen lung. Astfel, au fost inventate numeroase metode si tehnici pentru epilat de la banalul aparat de ras pana la epilarea definitiva cu ajutorul laserului.

Crema epilatoare contine anumite substante chimice care, in contact cu pielea, vor emana un miros neplacut asemanator sulfului. Insa, imediat dupa ce crema a fost inlaturata, mirosul va disparea si el.

Mod de folosire

Intotdeauna trebuie sa citesti masurile de precautie inainte de utilizare.

Testeaza produsul pe o portiune redusa din zona care urmeaza sa fie epilata. Este necesar sa astepti 24 de ore pentru a afla rezultat. Daca in acest interval de timp nu apare nicio reactie adversa, puteti folosi crema pe tot corpul.

Cu ajutorul unei spatule, aplicati crema direct pe piele. Incercati sa acoperiti complet parul pentru a obtine efectul dorit.

Lasati crema sa actioneze timp de 4-5 minute (timpul de actionare depinde de la o crema epilatoare la alta).

Testati o zona mica de par, iar daca parul se indeparteaza cu usurinta, puteti indeparta si restul cremei. Daca nu, mai asteptati un minut, dupa care testati din nou.

Clatiti pielea foarte bine cu apa calduta sau rece, dupa care stergeti cu un prosop curat.

Sfat: Niciodata nu folositi apa fierbinte deoarece vor aparea iritatii sau inrosirea pielii.

Kudi-Recomandari:

1. Crema depilatoare pentru piele sensibila cu galbenele si vitamina A de la Farmec Pret: 8,3 lei

2. Crema epilatoare Veet Superem’ Essence cu uleiuri esentiale si parfum de trandafiri, Pret: 16,3 lei

3. Crema depilatoare rapida cu indepartare sub dus, cu extract de musetel si Omega 6 de la Farmec. Isi face efectul in trei minute, indepartand parul nedorit de pe picioare, brate, axila si inghinal. Crema are proprietati dezinfectante, antiseptice, antimicrobiene, antiiritante si antiinflamatoare; Pret: 9.4 lei


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.