Setari Cookie-uri

Trend alert: bulinele

Fie ca sunt mari sau mici, albe sau negre, purtate pe fusta sau pantofi, bulinele au revenit in tendinte. Odata cu ele se reinventeaza si stilul retro, un stil al contrastelor, al femeii sofisticate, glamour, pline de eleganta.

Kudi-Recomandare: Fusta alba cu buline Nichi, Pret: 250 lei

4. Pantaloni

Desi par imposibil de purtat, pantalonii cu buline pot fi purtati in orice ocazie daca sunt accesorizati cu grija. Fii adepta stilului vesel, plin de viata si nonconformist si poarta pantaloni retro cu buline colorate, cu un maiou in culori neutre.

Poti incalta pantofi peep-toe sau sandale cu talpa joasa, in care sa te simti confortabil. Iti sugerez sa nu te incarci cu coliere sau margele,deoarece efectul vizual nu va fi unul placut. Foloseste doar cercei simpli si eleganti.

Kudi-Recomandare: Pantaloni scurti cu buline albe TNT, Pret: 129.99 lei

5. Rochite

Odata cu venirea verii, scapam de hainele groase si incepem sa scormonim prin garderoba dupa fustite, pantaloni scurti sau rochite.

Cu bretele sau tip corset, cu spatele gol sau cu un decolteu adanc, rochitele cu buline iti pot oferi un look chic si feminine. Daca ti-e teama ca vei da gres, inspira-te de la staruri precum Katty Perry, Julia Roberts (in Pretty woman) sau Leighton Meester.

Kudi-Recomandare: Rochie cu buline Nichi, Pret: 580 lei

6. Pantofi

Trendul bulinelor si-a pus accentul si pe incaltaminte, de la sandalute cu talpa joasa, pana la pantofi de seara cu toc inalt.

Sfat: Nu asorta pantofi cu buline la o rochie cu buline deoarece vei avea un aspect incarcat si de prost gust.

Kudi-Recomandare: Balerini bej cu buline Mango

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.